Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Πρεμιέρα  για τις γυναίκες 
στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π.!

ΕΦΤΑΣΕ η ώρα της πρεμιέρας για τις γυναίκες του Ν.Ο. Καλαμάτας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στο πλαίσιο της οποίας αντιμετωπίζουν αύριο στις 8 μ.μ. στο κλειστό της παραλίας τον ΓΣΜ Λύκαια.
Με μέσο όρο ηλικίας πιο χαμηλό και από το περσινό «ντεμπουτάρισμα» της γυναικείας ομάδας του ΝΟΚ στο πρωτάθλημα, αφού οι αθλήτριες που φοιτούσαν πέρυσι στην τρίτη Λυκείου έχουν αποχωρήσει λόγω σπουδών.
«Μια χαρά είμαστε» είπε αρχικά στη «Φ» ο Γιάννης Σκαρτσίλης και επισήμανε πως η ομάδα του είναι ένα από νεανικότερα σχήματα στο πρωτάθλημα, αν όχι η πιο νέα! «Με μικρές παίζουμε, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος. Φέτος μάλιστα παίζουμε με λίγο πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες. Σίγουρα υπάρχει άγχος για τα παιδιά καθώς είναι μικρά. Προετοιμαζόμαστε όμως περίπου 3μιση μήνες κι επιτέλους ξεκινά η δράση, κάτι που ανυπομονούσαν.»
Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ. Τσουμελέας και Βογοπούλου.
Την αποστολή του ΝΟΚ για την πρεμιέρα αποτελούν οι: Παπουτσή Ελένη, Μπότη Καλλιρόη και Ευγενία, Καράμπελα Ευγενία και Χρύσα, Μαργέλη Όλγα, Τζώρτζη Πηνελόπη, Κατερίνα Ρομπάκη, Γαλανοπούλου Κατερίνα, Σταυρίνα Μυλωνά, Γιακουμή Ρένια και Νικολιτσέα Γωγώ.
● Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον Γ' Όμιλο του Τοπικό πρωταθλήματος γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. έχει ως κάτωθι:
Κυριακή 29 Νοεμβρίου - 1η αγωνιστική
Ώρα 17:00: ΓΕ Ναυπλίου-ΑΟ ΟΙΑΞ
Ώρα 19:00: Σπαρτιατικός ΓΣ-Απόλλων Καλαμ.
Ώρα 20:00: ΝΟΚ Ποσειδών-ΓΣΜ Λύκαια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου