Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ!» ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μήνυμα νίκης από τον αρχηγό Δήμο Μπουσούνη
«Ήρθε η ώρα να γίνει η Καλαμάτα έδρα-φόβητρο!»

PRE GAME - ΔΕΙΠΝΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΑ «ΚΟΨΙΔΙΑ»

ΝΤΕΡΜΠΙ με τα όλα του προβλέπεται σήμερα στο κλειστό της Παραλίας, όπου η ώρα να μιλήσει η έδρα έχει φτάσει. Οι «Λύκοι» υποδέχονται την δυναμική ομάδα της Αμαλιάδας, σε ένα παιχνίδι στα μέτρα τους αλλά αρκετά κομβικό για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ Ανδρών. Πρόκειται για ματς με δυσκολίες και βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, πρωτίστως όμως για τους παίκτες του Χρήστου Δημητρακόπουλου που ψάχνονται για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο φέτος δεν έχουν βρει ακόμη σταθερό ρυθμό.


«Είναι μια πολύ μαχητική ομάδα και παίζει βόλεϊ. Θα είναι όπως όλα φέτος, δύσκολο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα κομβικό κι εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε!» ξεκαθάρισε ο αρχηγός Δήμος Μπουσούνης δίνοντας σαφή οδηγία στους συμπαίκτες του για νίκη… Ήρθε "η ώρα της έδρας"… και οι «λύκοι» μοιάζουν αποφασισμένοι να μετατρέψουν το κλειστό της παραλίας σε …πύρινη έδρα!

«Το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη. Θα κερδίσουμε μόνο εάν είμαστε συγκεντρωμένοι. Καλώ τον κόσμο να δώσει το βροντερό «παρών»… Ήρθε η ώρα να γίνει η Καλαμάτα έδρα-φόβητρο!»

Pre game - δείπνο συσπείρωσης
από τη διοίκηση στα «Κοψίδια»

Pre Game δείπνο στην χασαποταβέρνα «Κοψίδια» του Νίκου Μανιατέα παρέθεσαν εχθές μετά την προπόνηση, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στην προσπάθειά τους να συσπειρώσουν την ομάδα, μια ημέρα πριν από τον κομβικό αγώνα κόντρα στην Αμαλιάδα.
Παράλληλα, κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της πόλης απευθύνει η διοικούσα επιτροπή της ΑΟ «Καλαμάτα ’80» Βόλεϊ, ώστε όλοι μαζί «…να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση στον αυριανό (Σάββατο 27/11/2015) κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών και έχει ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων από βαθμολογικής άποψης για την ομάδας της πόλης μας.
Όλοι μαζί για τη νίκη! Στήριξε την ομάδα της πόλης σου.»

Ματς Κυπέλλου τον
Δεκέμβριο με τον Ακρίτα

Δεδομένου πως στις πρώτες φάσεις τα ζευγάρια στο κύπελλο προκύπτουν σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια οι «λύκοι» θα παίξουν κόντρα στον συντοπίτη Ακρίτα. Πρόκειται όμως για ματς άνευ στόχου και σημασίας, αφού η ομάδα της «Καλαμάτα ’80» προτεραιότητα δίνει στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, γι αυτό το παιχνίδι ο αρχηγός Δήμος Μπουσούνης εξήγησε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, όπου η ομάδα του θα παίξει δίχως άγχος και «…όπου φτάσουμε χωρίς πίεση!».

Ματς Παίδων αύριο στο κλειστό
Για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου, η ομάδα της «Καλαμάτας ’80» υποδέχεται αύριο στις 3.15 το μεσημέρι στο κλειστό της Παραλίας, την ομάδα του Σπαρτιατικού. Διαιτητές θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος ΚΑΙ Μακροπούλου.



Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου