Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΘΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ AIDA INTERNATIONAL

Από το Freedive Club Greece 
του Σταύρου Καστρινάκη
το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 
Ελεύθερων Καταδύσεων 2016


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ σημασίας η φιλοξενία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ελεύθερων Καταδύσεων της AIDA στην Καλαμάτα. Κατόρθωμα που ανήκει εξ ολοκλήρου στον Σταύρο Καστρινάκη. Ο Έλληνας αθλητής και εκπαιδευτής Ελεύθερων Καταδύσεων, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια παρουσίας του στην πόλη μας, με τις αδιάκοπες προσπάθειες και δραστηριότητές του εντός και εκτός υγρού στοιχείου, έχει κατορθώσει να βάλει την Ελλάδα και δη την Καλαμάτα στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε ότι η πρόταση να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2016 το Freedive Club Greece του Σταύρου Καστρινάκη στην Ελλάδα, και το Δήμο της Καλαμάτας, εγκρίθηκε ολόψυχα από τη συνέλευση.
Κάθε Εθνική στο πλαίσιο ψηφοφορίας, υποστήριξε με ενθουσιασμό την πρόταση. Σας ευχαριστούμε όλους για την ψηφοφορία και τον Σταύρο Καστρινάκη. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη διεξαγωγή δυο Παγκόσμιων πρωταθλημάτων το 2016: Φινλανδία για Pool και Καλαμάτα για Team» αναφέρει η ανακοίνωση της AIDA International με την οποία επισημοποιείται η διεξαγωγή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ε/Κ στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Το Freediving Club Greece κατά τη χειμερινή περίοδο πατά παύση, παίρνει λίγη άδεια και προετοιμαζόμαστε για όσα φοβερά πράγματα έρχονται την επόμενη σεζόν συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος TEAM AIDA το 2016 στην Καλαμάτα.

Από την 1η Μαΐου 2016 στο Freediving Club Greece στην Καλαμάτα γνωστό και ως " the calm zone ", θα γίνονται προπονήσεις, μαθήματα και σεμινάρια κατάρτισης.
Παράλληλα, η αεροπορική εταιρία British Airways ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο προς Καλαμάτα από τον Απρίλιο του 2016. Θα υπάρξουν επίσης πολλές άλλες απευθείας αεροπορικές συνδέσεις προς Καλαμάτα από τη Γαλλία, τη Δανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Αυστρία και αρκετά άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου