Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΣ TAEKWONDO ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

«Στην κορυφή της Ελλάδας» η κορασίδα Διονυσία Μπουρδέκα!

«ΑΡΓΥΡΟΣ» Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ



"ΣΤΗΝ κορυφή της Ελλάδας" βρέθηκε η κορασίδα του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, Διονυσία Μπουρδέκα!
Η αθλήτρια από τα Φιλιατρά κέρδισε στην παράταση τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό στην κατηγορία των Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο στο αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου!

Η Διονυσία Μπουρδέκα κέρδισε με 21-13 την αντίπαλό της και πήρε την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας της, κάνοντας υπερήφανους τους προπονητές της και τον δάσκαλό της Δημήτρη Δίκαιο,  όπως βεβαίως και τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Αλεξόπουλο ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στη Χαλκίδα, καθώς και όλους τους υπεύθυνους του Συλλόγου Taekwondo Κυπαρισσίας και φυσικά την οικογένειά της, που την στηρίζει σε αυτήν την προσπάθεια.




«ΑΡΓΥΡΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 

Υπερήφανους τους προπονητές του και την διοίκηση του συλλόγου έκανε και ο νεαρός Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο για τον σύλλογο της Κυπαρισσίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε το διήμερο στο Δάσος Χαλκίδας. 

Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος κατέκτησε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο νεαρός αθλητής πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά αφού κέρδισε με 7-4 τον αντίπαλό του και στον τελικό «βάφτηκε» … «αργυρός»!

Πικρός αποκλεισμός στα ημιτελικά για τον Τάσο Μπουρδεκα στην κατηγορία των Παίδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου