Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Μια ατυχή στιγμή στέρησε από τον 
Απόστολο Κουταβά το όνειρο πρόκρισης 
στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

ΜΙΑ άτυχη στιγμή τόσο χρειάζεται για να γκρεμιστούν τα όνειρα κάθε αθλητή και αθλήτριας… Αυτό συνέβη και στον δικό μας Απόστολο Κουταβά μια «προσγείωση» του οποίου στη μπλε περιμετρική γραμμή στο ελεύθερο πρόγραμμα του, είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τους ημιτελικούς - τελικούς του ατομικού ανδρών στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνου που διεξάγεται στο Οντένσε της Δανίας.
Δεδομένου πως μετράνε μόνον οι ασκήσεις που είναι στο δίχτυ, η ατυχία του Απόστολου να πατήσει στη μπλε περιοχή του Τραμπολίνο ήταν μοιραία…
Μια απόκλιση που στο Τραμπολίνο αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο. Συμβαίνει μάλιστα και στους καλύτερους αθλητές, δεδομένου πως μπορεί να μοιάζει αλλά ως άθλημα το Τραμπολίνο δεν είναι εύκολο!
«Το ύψος είναι μεγάλο» εξηγεί ο προπονητής του Απόστολου, Βασίλης Αγγελάκος και συνεχίζει «… και το παραμικρό μπορεί να σε βγάλει εκτός ανά πάσα στιγμή, έκτος από ικανότητες θέλει και λίγο τύχη.
Οπότε ναι, ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή!!!»
«Στο υποχρεωτικό πρόγραμμα πήγε πολύ καλά, αλλά στο ελεύθερο δυστυχώς όχι, κι έτσι μένουμε εκτός πρόκρισης…
Εάν ολοκλήρωνε το ελεύθερο ακόμα και αν δεν ήταν τέλειο θα περνούσε» είπε φανερά στεναχωρημένος ο εκ των προπονητών της Εθνικής μας ομάδας και προπονητής του Άθλου Καλαμάτας, Βασίλης Αγγελάκος.
Πλέον ο δις πανελληνιονίκης στο Τραμπολίνο Απόστολος Κουταβάς, στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον και στο πανευρωπαϊκό του 2017.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου