Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή
στο 1ο Heliotis Enduro School

ΓΝΩΣΕΙΣ βασικές και εξεζητημένες, εμπειρίες μεγάλης αξίας, συμβουλές ανεκτίμητες και έναν σύμμαχο στην πορεία τους βρήκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Χελιώτη οι αρκετοί αναβάτες από τη Μεσσηνία που παρακολούθησαν το διήμερο 1ο Heliotis Enduro School, που έγινε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Καλαμάτα.
Ο «θρύλος» του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, Δημήτρης Χελιώτης παρέδωσε μαθήματα θεωρίας για το σωστό «στήσιμο» αναβάτη –μηχανής και όχι μόνον, τα οποία φιλοξενήθηκαν από τους διοργανωτές του σχολείου Γιώργο και Σωτήρη Σπύρη στο κατάστημα «Block Pass Spiris» (Λυκούργου και Χρ. Σμύρνης)
Όλα αυτά το απόγευμα του Σαββάτου, γιατί το πρωί της επομένης, Κυριακής 22/11, 11 συμμετέχοντες όδευσαν προς το βουνό για οδήγηση υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και αρκετό κρύο. Αυτό βεβαίως δεν πτόησε κανέναν αντιθέτως όλοι έδειξαν ζήλο για μάθηση και εξοικείωση με τα στοιχεία της φύσης που και σε αγωνιστικό επίπεδο καλούνται να ξεπεράσουν.


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Block Pass Spiris» Γιώργος Σπύρης και σπουδαίος αναβάτης και πρωταθλητής Scramble στο πρόσφατο παρελθόν, μίλησε στη "Φ" με τα καλύτερα λόγια τον δάσκαλο Δημήτρη Χελιώτη, από τις γνώσεις και την απλότητα του οποίου, έμεινε εντυπωσιασμένος…
«Ο Δημήτρης είναι μια πηγή γνώσεων στο άθλημα. Είναι τυχεροί όσοι τον γνώρισαν από κοντά. Πραγματικά είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια και αναγνώρισαν πως είναι ένας απλός άνθρωπος τη στιγμή που άλλοι στον χώρο μικρότερης αγωνιστικής αξίας και με το «τίποτα», έχουν …«καβαλήσει καλάμι»! ο Δημήτρης μέτρα πρωταθλήματα, παγκόσμιες συμμετοχές, σεμινάρια σε Γερμανία και Ολλανδία και έχει βγάλει αρκετούς νέους πρωταθλητές.»
Έτσι η ολοκλήρωση του 1ου Heliotis Enduro School πέρασε στην ιστορία με απόλυτη επιτυχία…
Οι συναρπαστικές στιγμές και τα πολλά και σπουδαία μαθήματα που κατόρθωσαν να αποκομίσουν σε διάστημα δυο μόλις ημερών οι καλαματιανοί και όχι μόνο αναβάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2ο σχολείο Enduro που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα!


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου