Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΧΑΣΕ ΜΕ 4-0 ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

Κακή εμφάνιση για την «Μαύρη Θύελλα»
απέναντι στον εντυπωσιακό Παναρκαδικό

ΜΕ 4-0 ΚΕΡΔΙΣΕ ο Παναρκαδικός σε φιλική αναμέτρηση, την «Καλαμάτα» και σκόρερ τους Καδά (31', 68'), Γαρυφαλλόπουλο (7') και Μηλιώτη (58'). Εντυπωσιακή εμφάνιση από το «τριφύλλι» της Αρκαδίας που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην κακή χθες «Μαύρη Θύελλα» του Κώστα Κλάδη.
Ο Παναρκαδικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς όταν στο 7' ο Γαρυφαλλόπουλος με προβολή εντός μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 31' ο Καδάς διπλασίασε τα τέρματα του Παναρκαδικού, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη. Ο Μηλιώτης "ντύθηκε"... Γαρυφαλλόπουλος, ανεβάζοντας στο 58' τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καδάς στο 68'.

Η εξέλιξη του αγώνα
5' νέα ευκαιρία για τον Παναρκαδικό! Ο Κώτσιρας παίζει το "ένα-δύο" με τον Καδά, ο πρώτος σουτάρει μέσα από την περιοχή και αποκρούει δύσκολα ο Ψυχογιός.
7' σέντρα του Κώτσιρα, ο Γαρυφαλλόπουλος θα κάνει την προβολή μέσα από την περιοχή και θα ανοίξει το σκορ 1-0
18' μακρινό σουτ του Βελισσάρη η μπάλα ελάχιστα άουτ.
25' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό! Ο Κώτσιρας βγαίνει τετ-α-τετ αποκρούει ο Ψυχογιός με τα πόδια.
31' 2-0 o Παναρκαδικός! Ο Καδάς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σκοράρει για το "τριφύλλι" ύστερα από μπαλιά του Γαρυφαλλόπουλου.
46' Μόλις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στην σέντρα οι παίκτες του Παναρκαδικού.
58' ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ!!!! 3-0 Ο Παναρκαδικός! Ο Μηλιώτης σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από κεφαλιά του Γαρυφαλλόπουλου.
63' Αλλαγή για την ομάδα της Καλαμάτας στην Θέση του Ψυχογιού ο Μάνος.
63' Διπλή αλλαγή για την ομάδα του Παναρκαδικού στην Θέση του Γογωνά ο Άσσεν και στην θέση του Μπούτα ο Σταθουλόπουλος. Κάνοντας παράλληλα και μια εσωτερική αλλαγή ο Αντωνόπουλος περνώντας τον Μηλιώτη αριστερό μπακ και στα χαφ τον Σταθουλόπουλο.
68' ΓΚΟΟΟΟΛΛ 4-0 για τον Παναρκαδικο! Ο Βελισσάρης περνάει την μπαλιά στον Καδά σκοράροντας ο τελευταίος από κοντά διαμορφώνοντας το 4-0!
75' Αλλαγές για τον Παναρκαδικό βγαίνουν Γαρυφαλλόπουλος και Καδάς και μπαίνουν Μέλλος και Πετρόπουλος αντίστοιχα.
84' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό! Ο Βελισσάρης σουτάρει έξω από την περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
● Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άρης Διαμαντόπουλος, α΄ βοηθός ο κ. Χαραλαμπόπουλος και β΄ βοηθός ο κ. Τριανταφύλλου.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Μπεντεβής, Βελισσάρης, Δήμος, Κώτσιρας, Καδάς, Μηλιώτης, Γαρυφαλλόπουλο. Στον πάγκο: Σταθόπουλος, Μέλλος, Μάνος, Μανέλης, Αρδάμης, Πετρόπουλος, Καστριτσέας, Άσσεν.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ» (Κώστας Κλάδης): Θωμάς, Νινιός, Ίλιεφ, Λέγκα, Χαλκιαδάκης, Γαλανόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λίπι, Αθανασόπουλος, Καρμενίδης, Τορεζάνι. Στην αποστολή ήταν και οι: Μπιχινάκης, Καραλής, Κουντάνης, Γκαρμοίρης, Δούμουρας, Παναγιωτόπουλος, Κραστότσεφ.

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου