Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «TOPSPIN» ΤΟΥ OTE TV Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Προβολή του τένις στην πόλη και
στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ στη μοναδική τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα, αφιερωμένη στον ξεχωριστό κόσμο του τένις, «Top Spin» που προβάλλει από τις 12 Μαρτίου 2014 ο ΟΤΕ ΤV, θα είναι σήμερα στις 8 μ.μ. ο Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, Χρήστος Χριστόπουλος.
Με παρουσιαστές τον Σωτήρη Κωσταβάρα και την προπονήτρια τένις Μαρίζα Γεωργίτση, η εκπομπή «Top Spin» κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί γνωστούς καλεσμένους από το χώρο του τένις και όχι μόνο, ανασκοπήσεις και προεπισκοπήσεις των τουρνουά που μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ειδικά αφιερώματα, συνεντεύξεις με παίκτες και θρύλους του αθλήματος, αλλά και χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τα μεγάλα αστέρια του τένις. Επίσης, θα υπάρχει ειδική ενότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο του τένις στην Ελλάδα, ενισχύοντας περαιτέρω τη διάδοση του αθλήματος στο ελληνικό κοινό.
Σήμερα το απόγευμα, ως καλεσμένος της εκπομπής ο Χρήστος Χριστόπουλος θα προβάλει τις δράσεις και την ανάπτυξη του τένις στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Θανάση Πουλόπουλο και την Νότια Ελληνική Τηλεόραση!

Η εκπομπή «Top Spin» του ΟΤΕ ΤV προσφέρει περισσότερες από 500 ώρες αγώνων σε ζωντανή μετάδοση από τα 10 κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως της σειράς ATP World Tour Masters 1000, μεταξύ των οποίων και τους τελικούς του Λονδίνου Barclays ATP World Tour, όπου αγωνίζονται οι 8 καλύτεροι τενίστες στον κόσμο, ο OTE TV ενισχύει ακόμη περισσότερο την τηλεοπτική εμπειρία των συνδρομητών του με μία ποιοτική εκπομπή που θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί τους λάτρεις του τένις, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους μη μυημένους στο άθλημα να ανακαλύψουν τα συναρπαστικά μυστικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου