Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Ευχαριστεί την ΕΠΣ Μεσσηνίας για την 
βοήθεια που παρείχε στη σχολή 
ανανέωσης ταυτοτήτων τριετούς διαρκείας

 
ΤΗΝ ΕΠΣ Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά η ΕΠΣ Ηλείας για τις άμεσες ενέργειες και την βοήθεια που προσέφερε στην διεξαγωγή της σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετούς διαρκείας που έγινε το σαββατοκύριακο 05-06 Δεκεμβρίου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.
«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Ηλείας, ευχαριστεί θερμά την ΕΠΣ Μεσσηνίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Μεσσηνίας, διότι, με τις ενέργειες τους  και την πολύτιμη βοήθεια τους, μερίμνησαν προς εξυπηρέτησή μας και διευκόλυνσή μας αλλά και υπέρ του ποδοσφαίρου, ώστε, να υλοποιηθεί  σχολή ανανέωσης ταυτοτήτων τριετούς διαρκείας πράγμα που δυστυχώς δεν έκανε η ΕΠΣ Ηλείας στα Φιλιατρά Μεσσηνίας στις 05 και 06 Δεκεμβρίου 2015.

Επίσης, ευχαριστεί θερμότατα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, κος Οικονομίδη Λεωνίδα και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Μεσσηνίας, κος Σκαφιδά  Άγγελο, για την φυσική τους παρουσία, ο κος Σκαφιδάς ήταν και ο παρατηρητής της σχολής, την έμπρακτη υποστήριξή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον σύνδεσμό μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το ΔΣ της Εράνης Φιλιατρών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κος Δρακόπουλο Ιωάννη,  για την παραχώρηση του γηπέδου και τις λοιπές διευκολύνσεις που μας παρείχαν, καθώς επίσης, και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Λιμενάρι.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         

Αρ.Ρουμελίωτης                                          Δημ. Μιχαλόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου