Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Οι καλαματιανοί Κωνσταντίνος Μιχελής και
Νίκος Μαλαπέτσας ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης

ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

ΔΥΟ Μεσσήνιοι ζητούν σήμερα την ψήφο των απανταχού φιλάθλων του Παναθηναϊκού, θέτοντας υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
Οι εκλογές θα διεξαχθούν σήμερα σε διάφορα σημεία της Ελλάδας μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας.
Ο λόγος για τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο Μιχελή και τον διευθυντή του "Elite City Resort" Νίκο Μαλαπέτσα, οι οποίοι βρίσκονται στη λίστα των 22 υποψηφίων, ανάμεσα σε μεγάλες δόξες του "τριφυλλιού" όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Τάκης Οικονομόπουλος…

Νίκος Μαλαπέτσας θα  δουλέψει για «μία νέα "Λεωφόρο"


Ο Νίκος Μαλαπέτσας γεννήθηκε το 1973 στην Καλαμάτα φορούσε πάντοτε την πράσινα φανέλα, ακόμη και όταν αγωνιζόταν ερασιτεχνικά στον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Μεσσηνιακού Γ.Σ., στον οποίο πρόεδρος είχε διατελέσει κάποτε και ο πατέρας του. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά Λογιστική και από 1996 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 1998 εργάζεται στο ξενοδοχείο Elite City Resort, όπου από το 2006 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή διευθυντή. Είμαι έγγαμος με τρία παιδιά.
Στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού τον «μύησε» ο πατέρας του, με τον οποίο ασχολείται από το 1990. Το όνειρό του για τον Παναθηναϊκό είναι να επιστρέψει στην Elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπου ανήκει...

● Είσαι «γεννημένος» Παναθηναϊκός;
Είμαι «γεννημένος Παναθηναϊκός έχω μεγαλώσει με επιτυχίες και δόξες μεγάλες του Παναθηναϊκού.
Έχω ζήσει το μεγαλύτερο επιθετικό δίδυμο όλων των εποχών από κοντά. Σαραβάκο-Βαζέχα. Καλή μπάλα επιθετικό ποδόσφαιρο αναγνώριση από όλους τους αντιπάλους.»
● Έχεις ασχοληθεί ξανά, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο;
«Έχω γεννηθεί σε οικογένεια που ο πατέρας μου είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε ότι είχε διατελέσει πρόεδρος του Μεσσηνιακού.
Έχω ζήσει τα καλύτερα χρόνια  με την ομάδα του Μεσσηνιακού μέχρι που έπαιξε στη Γ΄ Εθνική. Εγώ μεγάλωσα μέσα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όταν το γήπεδο ήταν χωρίς γκαζόν, χωρίς καθίσματα, χωρίς τη νότια κερκίδα και με το γυμναστήριο στο πλάι. Πρόλαβα τα ξύλινα δοκάρια κλπ, κλπ.
Γνωρίζω από ποδόσφαιρο έχω παίξει μπάλα και συνεχίζω να παρακολουθώ ποδόσφαιρο.»
● Τι σε ώθησε να πάρεις αυτή την απόφαση;
«Η αγάπη μου για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει ταυτίσει το όνομα του με τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες και έχει γαλουχήσει γενιές Ελλήνων κάνοντας τους υπερήφανους. Μου δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να βοηθήσω σε μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και ανταποκρίθηκα. Δεν σημαίνει ότι θα εκλεγώ αλλά σημασία έχει η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα. Είτε εκλεγώ είτε όχι όλοι γνωρίζουν ότι θα είμαι δίπλα στην Παναθηναϊκή συμμαχία και το Παναθηναϊκό.»
● Τι πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις ή να αλλάξεις στον Παναθηναϊκό;
«Μπορώ να βοηθήσω σε πολλά πράγματα αλλά κυρίως στο τομέα του Marketing και της προβολής της ενίσχυσης του brand name. Πρέπει σε κάθε γωνιά παιδική να υπάρχει σημείο αναφοράς κάτι που να θυμίζει Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός θέλει νέους ανθρώπους με νέες ιδέες με πολύ θετική ενέργεια και αγάπη. Εγώ μπορώ να βοηθήσω ανιδιοτελώς στο τομέα αυτό.»
● Τι θεωρείς πως χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να γυρίσει μια νέα, πιο ανταγωνιστική σελίδα εντός και εκτός Ελλάδος;
«Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν οικονομικά δυνατό ηγέτη. Έναν άνθρωπο που θα αφιερώσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα του στο Σύλλογο. Χρειάζεται να διευρύνει τη λαϊκή του βάση γι αυτό και η Παναθηναϊκή Συμμαχία του χρόνου πρέπει να έχει 15.000 και πλέον μέλη. Θέλει ανθρώπους με οράματα και στόχους, ανθρώπους που να ονειρεύονται Παναθηναϊκά. Δεν σημαίνει ότι αυτοί που είναι τώρα δεν ονειρεύονται Παναθηναϊκά απλά πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Χρειάζεται ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο. Γήπεδο ποδοσφαιρικό με χρήσεις εμπορικές και βοηθητικούς χώρους για τα υπόλοιπα αθλήματα του Συλλόγου. Μία νέα "Λεωφόρος".»
● Ποια η γνώμη σου για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα;
«Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χάσει την αξιοπιστία του. Δεν υπάρχει υγιής φίλαθλος που να πιστεύει ότι τα πρωταθλήματα παίρνονται στους αγωνιστικούς χώρους.
Ξεκινάει το πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων πλην μιας νιώθουν ότι δεν τους σέβονται και δεν αναγνωρίζεται ο αγώνας τους. Ξέρουν ότι και να γίνει «το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο».
Εύχομαι και προσδοκώ σε ένα πρωτάθλημα καθαρό με όλες τις ομάδες να έχουν τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του.»

«Μια νέα αντίληψη για το ποδόσφαιρο»θέλει να προσφέρει ο Κωνσταντίνος Μιχελής

Ο Κωνσταντίνος Μιχελής γεννήθηκε το 1976 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε και κατοικεί. Αποφοίτησε το 2003 από τη Νομική Σχόλη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2011 είναι Συμβολαιογράφος και από τον Ιούνιο του παρόντος έτους Γενικός Γραμματέας του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ναυπλίου.
Παρότι φίλαθλος του ποδοσφαίρου και Παναθηναϊκός από τα «γεννοφάσκια» του, ασχολείται για πρώτη φορά σε διοικητικό επίπεδο… και ελπίζει να φέρει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία μια νέα αντίληψη για το ποδόσφαιρο, με ήθος, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια…
● Είσαι «γεννημένος» Παναθηναϊκός;
«Είμαι Παναθηναϊκός από κούνια που λένε... Γεννημένος σε Παναθηναϊκή οικογένεια δεν γινόταν να ακολουθήσω άλλο δρόμο!!!»
● Έχεις ασχοληθεί ξανά, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο;
«Πρώτη φορά ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο σε διοικητικό επίπεδο. Μέχρι σήμερα ήμουν ένας πιστός φίλος της ομάδας!»
● Τι σε ώθησε να πάρεις αυτή την απόφαση;
«Τι με ώθησε....η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό, η πίστη μου ότι μπορεί να ξαναζήσει ένδοξες στιγμές και η απεριόριστη θέλησή μου να προσφέρω όπως και όσο δύναμαι.»
● Τι πιστεύεις πως μπορείς να προσφέρεις ή να αλλάξεις στον Παναθηναϊκό;
«Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να προσφέρω είναι προσωπικός χρόνος, διάθεση, γνώσεις και μια νέα αντίληψη για το ποδόσφαιρο, με ήθος, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια.»
● Τι θεωρείς πως χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να γυρίσει μια νέα, πιο ανταγωνιστική σελίδα εντός και εκτός Ελλάδος;
«Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ΕΠΕΝΔΥΤΗ!
Η Συμμαχία για διάφορους λόγους δεν είχε την απήχηση που θά ’πρεπε, οπότε φαντάζει μονόδρομος η έλευση ενός ή και περισσοτέρων επενδυτών...
Βέβαια στο σημερινό περιβάλλον δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό....»
● Ποια η γνώμη σου για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα;
«Η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον τραγική! Ακούμε για απειλές, εκβιασμούς, βλέπουμε ωμή βία, αγώνες φέρονται ως «στημένοι» και πολλά ακόμα συνθέτουν ένα περιβάλλον νοσηρό. Ωστόσο, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ελπίζω σύντομα να ξαναπάρουν νόημα οι Κυριακές μας…»

Ηλεκτρονική ψηφοφορία
Στις σημερινές αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετέχουν όλα τα Τακτικά και οικονομικώς ενήμερα μέχρι και 22 Νοεμβρίου 2015 μέλη του σωματείου, είτε ψηφίζοντας με φυσική παρουσία είτε συμμετέχοντας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Τα Μέλη θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξουν έναν από τους 2 τρόπους εξάσκησης του δικαιώματος του εκλέγειν.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο: www.paomprosta.gr.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου