Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΜΕ 2-1 ΚΕΡΔΙΣΕ Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ ΝΕΝΗΤΩΝ

Φωτό: Αιμίλιος

Νίκη – ανάσα και στο -1 από τη ζώνη του υποβιβασμού!


ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, σοβαρότητα και πάθος ήταν τα στοιχεία κλειδιά που χάρισαν στην ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη μια τόσο σπουδαία νίκη – ανάσα το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο της παραλίας επί του Κανάρη Νενήτων με 2-1.
Με σκόρερ τους Μανουσάκη (60΄) και Ραχίμ (77΄) και mvp τους Χρηστό Καλαντζή, Αλέξανδρο Ραχίμ και τον Αργεντίνο Ότα, η φλύαρη χωρίς τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο «Καλαμάτα», κέρδισε με 2-1 τον υποβιβασμένο, πια, Κανάρη Νενήτων - των μόλις 14 ατόμων στην αποστολή - που είχε μια φάση να δείξει, εκείνη του γκολ στο 75΄ με τον Σαμπάνη οπότε ισοφάρισε και μπήκε έστω για λίγο στο παιχνίδι.
Η ήττα της Ερμιονίδας στο Άργος, βοήθησε την ομάδα της «Καλαμάτας» να μειώσει τη διαφορά της στον πόντο από τη ζώνη του υποβιβασμού και την πλέον μπορεί και ελπίζει ακόμη περισσότερο στην επίτευξη της παραμονή!
 
Φωτό: Αιμίλιος
Το φιλμ του αγώνα
39΄ Μανουσάκης σε Καλαντζή, ο τελευταίος πλάσαρε από το ύψος της περιοχής στέλνοντας όμως την μπάλα λίγο άουτ
43΄ σουτ του Οττα απόκρουσε με γροθιές ο Κωττάκης
44΄ σέντρα Κεμάλι, ο Καλαντζής έπιασε την κεφαλιά η μπάλα όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι
56΄ σέντρα Γαλανόπουλου, σουτ του Καλαντζή απέκρουσε ο Κωττάκης
60΄ γύρισμα του Τσόπελα από δεξιά στον Μανουσάκης, που με πλασέ έγραψε το 1-0
66΄ κάποιος από τον πάγκο του Κανάρη Νενητών έκανε χειρονομία προς την εξέδρα απ’ όπου υπήρξαν έντονες αντιδράσεις του κόσμου ενώ πετάχτηκαν εντός γηπέδου και δύο καθίσματα(!) με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για 2-3 λεπτά.  Κάποιοι παίκτες της «Καλαμάτας» πήγαν προς τα εκεί προκειμένου να ηρεμήσουν με την παρουσία τους τον κόσμο και ξανάρχισε το παιχνίδι
75΄ σε 1-1 ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή ο Σαμπάνης
77΄ σέντρα Γαλανόπουλος, η κεφαλιά του Τορεζάνι βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, όπου ο Ραχίμ από κοντά έκανε το 2-1
● Διαιτησία: Καλανζής, Μπατζιόπουλος, Πασπάτης (ΣΔΠ Αθηνών)
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ» Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Μανουσάκης (83΄ Μπεγκλετζής), Ραχίμ, Ρήγας (55΄ Κολημήτρας), Καλαντζής, Τορεζάνι, Ότα (75΄ Τσιμικλής).
ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ Κωττάκης, Αγριμάκης, Τσιούμας, Γρίγος, Χριστόπουλος, Πουλάκης (43΄ λ.τρ. Χριστοφί), Λέσι, Χριστούλης, Σαμπάλης, Ντάμπος (60΄ Βαϊντερλής), Σελαλα.


Φωτό: Αιμίλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου