Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έκτος με Ερυθραία για τη νίκη σήμερα η «Καλαμάτα ’80»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ: «ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ»

ΕΚΤΟΣ έδρας με την Ερυθραία αγωνίζονται σήμερα οι πετοσφαιριστές του Χρήστου Δημητρακόπουλου και οι προσδοκίες όλων μετά και το φυσιολογικό στραβοπάτημα με την ΑΕΚ είναι να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αν και η παραμονή μοιάζει να μην κινδυνεύει!
Όπως εξηγεί στη «Φ» και ο νεαρός κεντρικός της ομάδας, Παναγιώτης Κακαλέτρης οι προσδοκίες των «λύκων» για το σημερινό εκτός έδρας ματς είναι αρκετές: «Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και αυτό το Σάββατο κόντρα στην Ερυθραία», ενώ αγωνιστικά μας πως «…βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή φάση και όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά εκτός του τραυματία Ντάκουρη.
Όσο για το τι πιστεύει μέχρι το τέλος, εάν δηλαδή προβλέπει ανακατατάξεις της τελευταίας στιγμής ήταν σίγουρος πως πλέον οι αλλαγές είναι απίθανες: «Δεν νομίζω πως θα έχει κάποια αλλαγή το πρωτάθλημα. Σχεδόν έχουν ξεκαθαρίσει αυτοί που θα διεκδικήσουν την άνοδοι και αυτοί που θα πέσουν. Εμείς δεν νομίζω πως κινδυνεύουμε»

«Δεν τον περίμενα, δεν τον ήθελα»
είπε για τον υποβιβασμό του Ακρίτα
Ερωτηθείς για τον μαθηματικό υποβιβασμό του Ακρίτα, μας είπε πως δεν τον περίμενε: «Εντάξει.. ήταν ένας δύσκολος όμιλος και αυτοί ήταν μια νέα ομάδα. Γενικά πολύ νέα για την Α2 και τον όμιλο. Δε το περίμενα τόσο εύκολα γιατί δεν τον ήθελα, διότι είναι μια καλαματιανή ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από καλαματιανούς;
Εάν ασπάζεται την ιδέα πως μια ομάδα στην Α2 σε άνδρες και γυναίκες θα ήταν καλύτερα από δυο απάντησε θετικά: «Αυτό είναι το πιο λογικό: πως με μια ομάδα σε άνδρες και γυναίκες θα ήταν καλύτερα» είπε και κατέληξε εκφράζοντας την πεποίθηση πως πιθανόν η φετινή χρονιά θα δώσει ώθηση σε ένα τέτοιο βήμα: «Μακάρι! Καλό θα ήταν. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες το ίδιο πιστεύουν!»


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου