Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μην έχοντας χάσει από τα Χριστούγεννα οι «πράσινες» ελπίζουν σε ένα ακόμη …ροζ φύλλο!

ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΈΧΕΙ πάρει φόρα και δεν προβλέπεται να σταματά μέχρι το τέλος… Ο Μεσσηνιακός που από τα Χριστούγεννα ξεπερνά εμπόδια το ένα μετά το άλλο, έχει κατορθώσει να ξεσηκώσει ολάκερη τη βολεϊκή Μεσσηνία, αφού με τις καλές του εμφανίσεις και τον τσαμπουκά έχει κατορθώσει να βγάλει νοκ άουτ όλα τα φαβορί, ακόμη και τον πρωτοπόρο και …προβάρει στολή για play off ανόδου!
Τα δύσκολα πέρασαν για τον Μεσσηνιακό μετά τα δυο έκτος έδρας παιχνίδι απέναντι σε ομάδες δυνατές. Παρά το γεγονός πως το καλαματιανό συγκρότημα κλήθηκε να παίξει απέναντι σε δυνατές αντιπάλους είχε να ξεπεράσει και τον παράγοντα έδρα, αφού κλήθηκε να ανταποκριθεί σε ένα δεκαήμερο σε ένα εντός έδρας και δυο απανωτά εκτός παιχνίδια. Παρόλα αυτά δεν στραβοπάτησε κι αναδείχθηκε μέσα από τη ψυχοφθόρο αυτή διαδικασία με το φορτωμένο πρόγραμμα με τα εξ αναβολής ματς, ψυχολογικά πιο δυνατή.
Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η ομάδα της Γωγώ Σουρή δεν χάνει την δεύτερη θέση και την συμμετοχή της στα play off ανόδου, αφού μέχρι στιγμής και στα παιχνίδια που μετά τα Χριστούγεννα θεωρούνταν δύσκολα κι επικίνδυνα, έχουν αναδειχθεί νικήτριες!

Και τώρα η Κόρινθος…
Τώρα ο Μεσσηνιακός καλείται να κερδίσει ένα ακόμη στοίχημα, υποδεχόμενος σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό της παραλίας την δυναμική και διεκδικητική ομάδα της Κορίνθου. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι «πράσινες» είναι να παίξουν το καλό βόλεϊ που ξέρουν!
Σταθερότητα σε σέρβις και υποδοχή …ευστοχία στην επίθεση και υπομονή τα στοιχεία που θα κάνουν την διαφορά!
Η Κόρινθος από την άλλη μετρά έξι νίκες και δυο ήττες, ενώ έχει κάνει κι αυτή το ρεπό της, και η διαφορά των τριών βαθμών την φέρνει σε μειονεκτικότερη θέση. Γεγονός που ενδεχομένως και παρά το αξιόμαχο σύνολό τους, ψυχολογικά να υστερούν εν συγκρίσει με τον Μεσσηνιακό. Αυτό πιθανόν να αποτελέσει ένα ακόμη πλεονέκτημα για τις «πράσινες» που έχουν ένα ακόμη ατού, παίζοντας στην έδρα τους!
«Η Κόρινθος είναι πίσω μας τρεις βαθμούς, έχουν καλή ομάδα και έρχονται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων, σε μια δυνατή έδρα» δήλωσε στη «Φ» η Γωγώ Σουρή, η ομάδα της οποίας έχει αφήσει τις ήττες ήττα στο 2015! Αφού από τον Γενάρη του 2016 οι «πράσινες» μετρούν εννέα νίκες έχοντας ήδη κάνει το ρεπό τους!
 «Το άγχος είναι σε αυτούς. Εμείς τα δύσκολα τα περάσαμε!» είπε χαρακτηριστικά στη «Φ» η Γωγώ Σουρή που δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το εν λόγω ματς τονίζοντας πως «Είμαστε καλά σε γενικές γραμμές, έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω πως εάν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε.»
Στην ομάδα, φαίνεται πως η ελπίδα να κάνουν …την ανατροπή και να περάσουν μπροστά από τον Πανιώνιο έχει τραφεί αρκετά από αήττητο σερί, που ακόμη και σε περίπτωση ήττας από την Κόρινθο δεν μοιάζει ικανό να ανατρέψει το θετικό κλίμα και την κατοχύρωση της δεύτερης θέσης έως το φινάλε! «Πάλι στο στόχο θα είμαστε. Είναι δύσκολο να χάσουμε τη δεύτερη θέση. Ζητούμενο είναι να έχουμε την υπομονή και να μην κάνουμε λάθη…»
Μοναδικό ντισαβαντάζ κατά την προετοιμασία του Μεσσηνιακού ήταν οι προπονήσεις με μια πάσα. Η απουσία της Ζωής Παναγοπούλου στην Αθήνα η οποία ήρθε εχθές στην πόλη μας είχε ως αποτέλεσμα η Γωγώ Σουρή να δουλέψει με την ομάδα της καθόλη την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας με μοναδική πασαδόρο την Εβελίνα Μπεσσύ, αφού η Κατερίνα Φωτεινάκη πήρε την απόφαση να σταματήσει.
Αυτό βεβαίως δεν άλλαξε τα πλάνα, ούτε μείωσε την ποιότητα δουλειάς που έπρεπε να γίνει εν όψει Κορίνθου.
Το ματς όπως προαναφέραμε θα γίνει σήμερα στο κλειστό της παραλίας, με ώρα έναρξης τις 6 μ.μ. και διαιτητές τους Καψάσκη και Σαραβελάκη.

Σ.Τριάντου


Φωτό: Παν. Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου