Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Ρίχνει ζάρια …σήμερα κόντρα στους Χιωτές!

ΤΟΝ Κανάρη Νενήτων υποδέχεται σήμερα η «Καλαμάτα» του Κώστα Καλογιαννίδη με την ελπίδα να ανατρέψει το σε βάρος της σκηνικό, παίρνοντας μια νίκη ανάσα από την ομάδα της Χίου. Εν ολίγοις ρίχνει τα ζάρια κι ελπίζει…
Ο παράγοντας έδρα αλλά και το γεγονός ότι τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει σε βαθμό που μια ήττα θεωρείται ανεπίτρεπτη, είναι τα δυο σημαντικά στοιχεία στα οποία στηρίζεται ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καλογιαννίδης λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον «δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη… ούτε για σκυμμένα κεφάλια!
Επιβάλλεται να πάρουμε τις τρεις πόντους σε αυτό το παιχνίδι!
Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι να κάνουμε την δουλειά μας και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον στόχο μας.»
Αν και ουδείς το εύχεται αλλά σε περίπτωση που υπερισχύσει το αρνητικό σενάριο, αυτό που βγάζει χαμένη την «Καλαμάτα» από την σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση, τότε ο Κώστας Καλογιαννίδης δηλώνει πως ο στόχος πλησιάζει τα όρια του ανέφικτου!
«Εάν δεν πάρουμε σήμερα τους τρεις βαθμούς τότε ο στόχος μας γίνεται πάρα, πάρα, πάρα, πολύ δύσκολος!
Αυτό το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά και θεωρώ πως η αυριανή ημέρα (σ.σ. σημερινή) θα είναι ο καθρέφτης αυτό που δουλέψαμε όλη την ομάδα και της επιθυμίας όλων μας για την παραμονή»

Οι Χιώτες δεν χαρίζονται…
Έχοντας μελετήσει τον αντίπαλο Κανάρης Νενήτων, ο νεαρός προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» εξηγεί πως δεν είναι ομάδα που χαρίζεται ούτε περιμένει να το κάνει τώρα για την «Καλαμάτα». το τρίποντο θα πρέπει να το κερδίσει η ομάδα του με το σπαθί της!
«Ο Κανάρης Νενήτων είναι ομάδα που σέβεται τον εαυτό της. Τα παιδιά που απαρτίζουν το σύνολό της, παρουσιάζονται αγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι και δεν χαρίζονται.
Και δεν πρόκειται να μας χαριστεί κάποιος…
Από κει και πέρα, έχει να κάνει με τον στόχο που έχουν βάλει αυτοί για το παιχνίδι αυτό και πως θα παρουσιαστούν εκείνοι κι εμείς…», είπε κλείνοντας.
Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, πλην των Γκίνο (τιμωρημένος) και Λιόλιου όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.
● Θυμίζουμε πως στον σημερινό αγώνα της «Καλαμάτας» με τον Κανάρη στο Δημοτικό Γήπεδο της παραλίας διαιτητής ορίσθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Τηλέμαχος Καλανζής με βοηθούς τους Σπυριδων Μπατζιόπουλο και Άλέξιο Πασπάτη, όλοι μέλη του ΣΔΠ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σταύρος Βασιλάκης της ΕΠΣ Ηλείας.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου