Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ματς ζωής ή θανάτου!


ΤΗ μοίρα των ανδρών του συλλόγου θα επιδιώξουν να αποφύγουν αύριο οι γυναίκες του Μπάμπη Μυτσκίδη ώστε να μην γυρίσουν κι αυτές πίσω στην Β΄ Εθνική /Περιφερειακή κατηγορία, αποχαιρετώντας τους κόπους των τελευταίων ετών…
Ένα ματς ζωής ή θανάτου απέναντι στον επίσης μαχόμενο για την παραμονή ΓΣ Χαλανδρίου!
Ο ΓΣ Χαλανδρίου έρχεται αρκετά ξεκούραστος, αφού την περασμένη αγωνιστική είχε το ρεπό του ενώ προηγουμένως είχε χάσει στην έδρα του από την Κόρινθο και νωρίτερα είχε κερδίσει τον Θρίαμβο. Αποτελέσματα που τον κρατούν πάνω αλλά πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Εκεί όπου βρίσκεται και ο Ακρίτας του Μπάμπη Μυτσκίδη με 21 βαθμούς και μόλις δυο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού.
Το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει είτε την σωτηρία της ομάδας, είτε θα την καταδικάσει στα δυο εναπομείναντα ματς να ελπίζει για το θαύμα…
Παράλληλα ελπίζει σε όσο το δυνατόν ευνοϊκά γι’ αυτόν αποτελέσματα στις έτερες αναμετρήσεις της ουράς ανάμεσα σε Ιωνικό – Παλλήνη και Ίωνες – Θρίαμβο!
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας, όπου διαιτητές θα είναι οι Ηλίας Τσουμελέας και Πάνος Χανδρινός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου