Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Πιο δυνατός μετά την Κυριακάτικη νίκη –ανάσα ο Ακρίτας Καλαμάτας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑΣ: «ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ…»ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝIΔΩΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ


«ΑΥΤΟΥ γαρ και Ρόδος και πήδημα» πιο γνωστή ως «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» έκφραση από τον αισώπειο μύθο «Ανήρ Κομπαστής», με την οποία ο πρόεδρος του Ακρίτα Καλαμάτας Χαράλαμπος Καρακύκλας προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν πραγματικά και ουσιαστικά, να συμβάλουν αποδεικνύοντας με πράξεις και όχι λόγια πως αγαπούν την ομάδα του Ακρίτα κι επιθυμούν να την βλέπουν εκεί που αξίζει.
Μετά το νικηφόρο φινάλε του Κυριακάτικου αγώνα με το Χαλάνδρι που αποτέλεσε για τον Ακρίτα ένα σπουδαίο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Α2 Εθνική Κατηγορία ο πρόεδρος συνεχάρη όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν: «Ο Ακρίτας βγαίνει δυνατός σήμερα… Συγχαρητήρια στα κορίτσια ήταν το καλύτερό τους παιχνίδι. Ήταν το πιο σημαντικό για το μέλλον του Ακρίτα. Ήταν συνεπέστατες στο ραντεβού τους… Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσουμε από την κατηγορία πλέον… Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι… Είναι μια καλή μέρα σήμερα (Κυριακή), σημαντική, ήταν ένα σταυροδρόμι το σημερινό, γιατί εάν είχαμε χάσει τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα.  Τα κορίτσια ήταν παρούσες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τις ευχαριστούμε πάρα πολύ.»

Εν συνεχεία έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο/η να συνεισφέρει σε υγιή και αθλητικά πλαίσια για την διαφύλαξη του μέλλοντος του συλλόγου.
«Όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, κι όποιος θέλει να συμβάλει για το μέλλον του Ακρίτα, εδώ είναι το γήπεδο εδώ είναι η ομάδα, εδώ είναι το αύριο…
Ελπίζουμε ότι Ακρίτας του χρόνου θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Όλοι είναι χρήσιμοι, αρκεί να έχουν μια διαφορετική νοοτροπία, με δεδομένο ότι ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και ότι γίνεται, γίνεται για τους αθλητές, για τα παιδιά που έρχονται πίσω. Ό,τι μπορεί να συμβάλει ο καθένας, ας προσπαθήσει να το δίνει με ανιδιοτέλεια.»

Πρόσκληση από την Εθνική Νεανίδων
για φιλικό προετοιμασίας στη Σπάρτη
Πρόσκληση από τον αρχηγό της αποστολής της Εθνικής Νεανίδων Γιάννη Χλιό, δέχθηκε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χαράλαμπος Καρακύκλας για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης.

Οι κλήσεις στην εθνική Νεανίδων
Ενόψει των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στη Σερβία (Vrnjacka banja) 31/3-3/4/2016, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Ανδρεάδης και Βαγγέλης Σταθόπουλος καλούν τις παρακάτω αθλήτριες στην συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ευρώτα (Σκάλα Λακωνίας) το διάστημα 23 με 30 Μαρτίου 2016:
Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι εξής:
Ευφροσύνη Αλεξάκου, Ελένη Καρακάση, Ασημίνα Νικολογιάννη, Στυλιανή-Μαρίνα Τσιάκουλα (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω), Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου (Παναθηναϊκός ΑΟ), Ελένη-Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Αριστέα Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών), Μαρία-Ελένη Λύρα, Γεωργία Τσελέπη (ΓΣΚ Ηρακλής), Γουγούση Αναστασία, Άννα-Λαμπρινή Πήττα, Χρυσάνθη Σταματίου (ΑΣ Άρης), Παναγιώτα Ξανθοπούλου (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Βασιλική-Μαρία Διάλλα (ΕΑ Λαρίσης).
● Το πρόγραμμα των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει ως εξής:
31/3/16, 15.00, Ρουμανία – Ελλάδα
1/4/16, 15.00, Ελλάδα – Λευκορωσία
3/4/16, 20.00, Ελλάδα – Σερβία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου