Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

«Χάλκινη» η Σταυρούλα Λουκαρέα στην Κύπρο!!!

● ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ● 11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

ΟΤΑΝ έχεις ταλέντο και θέληση για να πας μπροστά δεν γίνεται να αποτύχεις. Έτσι και μια ακόμη κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» που μοιάζει να έχει στόφα μεγάλης πρωταθλήτριας. Ο λόγος για την νεαρή Σταυρούλα Λουκαρέα, η οποία στην παρθενική της εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, κατόρθωσε να τη συνοδεύσει με ένα μετάλλιο!
Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας συμμετείχε με την εθνική μας ομάδα στην Πολυεθνή συνάντηση που έγινε στην Λεμεσό της Κύπρου με την συμμετοχή έντεκα κρατών, στην οποία επελέγη να μετάσχει ύστερα από την επιλογή της βάσει των επιδόσεων της μετά και την ολοκλήρωση του χειμερινού κύκλου αγώνων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Η Σταυρούλα Λουκαρέα αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα στα 100 μ. Ελεύθερο -εκτός συναγωνισμού - πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 1΄01΄΄76 και στα 4Χ100 μ. Μικτή Ομαδική όπου η Ελληνική ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση με χρόνο 4΄27΄΄66, με την Λουκαρέα να πετυχαίνει στα 100 μ. Ύπτιο χρόνο 1΄07΄΄44.
Για την Ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι Λουκαρέα, Αργυροπούλου, Κάλτσου, Παπαγιάννη.
Την δεύτερη ημέρα των αγώνων η καλαματιανή πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 100μ. Ύπτιο όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 1΄05΄΄84 πετυχαίνοντας ένα ακόμη ατομικό ρεκόρ (προηγούμενο 1΄06΄΄25).

11 μετάλλια για την Ελλάδα στην
Πολυεθνή συνάντηση της Κύπρου
Στους αγώνες, όπου υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός η Ελλάδα κατέκτησε έντεκα μετάλλια (1ΧΡ-7ΑΡ-3ΧΑ). Στην βαθμολογία τόσο στα αγόρια, όσο στα κορίτσια αλλά και στην γενική η Ελλάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση. Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν οι: Κύπρος, Ελλάδα, Πορτογαλία, Βραζιλία, Πολωνία, Φιλανδία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ελβετία, Αυστρία.

Ικανοποίηση Στάθη Μπακολιά
H επιτυχία της κολυμβήτριας του, ικανοποίησε και χαροποίησε για μια ακόμη φορά τον προπονητή Στάθη Μπακολιά, ο οποίος σε δηλώσεις του δε έκρυψε την χαρά του «Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η επίδοση της Σταυρούλας, κάτι που περιμέναμε από τους χειμερινούς αγώνες, αλλά, τότε κάποια λάθη στον τερματισμό, της είχαν στερήσει την δυνατότητα να σημειώσει χρόνο κάτω από 1΄06΄΄00. Σίγουρα το 1΄05΄΄84 που πέτυχε η Σταυρούλα είναι μια πολύ καλή επίδοση, δείχνει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και ήρθε σε ένα σημείο όπου η κολυμβήτρια δεν είχε κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία για την Κύπρο αφού ήδη έχει ξεκινήσει το θερινό κύκλο προπόνησης με στόχο τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα κατηγοριών και όπεν.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου