Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Δήμητρα Παυλέα: «Ντέρμπι που δε χωρά προβλέψεις με Μεσσηνιακό»

Η ΝΕΑΡΗ ΛΙΜΠΕΡΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ «Φ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΦΙΝΑΛΕ … 


ΛΙΓΑ 24ωρα πριν το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς η νεαρή λίμπερο του Ακρίτα Δήμητρα Παυλέα μίλησε στη «Φ» για την προετοιμασία για το τελευταίο ντέρμπι της χρονιάς- την αγωνιστική ανάπαυλα -και την επίτευξη του στόχου παραμονής…
Η Δήμητρα Παυλέα απέφυγε να κάνει προβλέψεις για το ματς του φινάλε με τον Μεσσηνιακό με δεδομένη την απουσία άγχους για το αποτέλεσμα και την βαθμολογία, χάρη στην επίτευξη του στόχου που είχε για φέτος η ομάδα του Ακρίτα. Παιχνίδι για το οποίο η προετοιμασία έγινε με τη βοήθεια της ανάπαυλας του πρωταθλήματος και στο οποίο στόχος θα είναι όσες βρεθούν εντός τερέν κι όσοι και όσες το παρακολουθήσουν από τις κερκίδες να το ευχαριστηθούν!
«Ευελπιστούμε να είμαστε καλά προκειμένου να ευχαριστηθούμε το τελευταίο παιχνίδι της χρόνιας! Το αγωνιστικό κενό με δεδομένο ότι η ομάδα έχει πετύχει τους στόχους της, μας έδωσε παραπάνω χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου (σήμερα) και να μπορέσουμε να μπούμε σε ένα ρυθμό που περισσότερο θα μας απασχολεί το να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να το χαρούμε πλέον, παρά το άγχος για το αποτέλεσμα και η βαθμολογία!» μας είπε αρχικά η νεαρή πετοσφαιρίστρια και εν συνεχεία δίνει λίγο από τον παλμό της μάχης για την παραμονή και τα συναισθήματα εντός αποδυτηρίων: «Τις τελευταίες αγωνιστικές είχε βρει πολύ κάλο ρυθμό και ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Ο στόχος ήρθε σχετικά εύκολα, αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι σε αυτό το τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος δε δίναμε κανένα δικαίωμα μέσα στο γήπεδο ώστε να μας αμφισβητήσει κάποιος αγωνιστικά.
»Τα συναισθήματα που ήρθαν με την επίτευξη του στόχου είναι σίγουρα ικανοποίηση και χαρά, γιατί καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα.»

Η αίσθηση δικαίωσης…
Αρκετό καιρό πριν το φινάλε η νεαρή πετοσφαιρίστρια είχε εκφράσει την πίστη πως φθάνοντας στον τερματισμό ο Ακρίτας θα ήταν μεταξύ των ομάδων που θα ανανέωναν την παρουσία τους στην Α2 Εθνική Βόλεϊ.
Και δικαιώθηκε αφού στα τελευταία παιχνίδια, εκείνα που είχαν την μεγαλύτερη σπουδαιότητα, ο Ακρίτας στάθηκε στο ύψος του και κατόρθωσε να επιβεβαιώσει το δικαίωμά του να βρίσκεται σε αυτή την υψηλή κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης.
«Πιστεύω και πίστευα παρά πολύ σε αυτή την ομάδα… Θα μπορούσαμε να είχαμε σωθεί, αρκετά νωρίτερα, αλλά κάποιες ατυχίες μας έβγαλαν από το ρυθμό μας και δε μας το επέτρεψαν. Όμως θεωρώ ότι αυτή η ομάδα είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι καλύτερο από τις ομάδες που υποβιβάζονται. Όποτε αν αυτό αποτελεί δικαίωση, ναι αισθάνομαι δικαιωμένη!»
Όσο για τα αισθήματα που υπάρχουν εντός αποδυτηρίων που για φινάλε η κληρωτίδα έβγαλε αντίπαλο τον Μεσσηνιακό είπε: «Για μας δεν αλλάζει κάτι, όπως αντιμετωπίζαμε τον Μεσσηνιακό αν παίζαμε πρώτη αγωνιστική, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε το ματς και τώρα που είναι τελευταία αγωνιστική.
Δεδομένης όμως της κρισιμότητας του αγώνα, όχι για τον Ακρίτα που πέτυχε το στόχο του, αλλά για τον Μεσσηνιακό που επιδιώκει να εξασφαλίσει την θέση του ανάμεσα στις 8 ομάδες που μετέχουν στα play off ανόδου, η Δήμητρα Παυλέα διευκρίνισε: «Κάθε ομάδα κάνει τον αγώνα της και κυνηγάει τους στόχους και την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα που μπορεί να πετύχει. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας όπως επίσης και το να χαρούμε αυτό το τελευταίο φετινό τοπικό ντέρμπι.»
Τι να περιμένει ο κόσμος σε αυτό το καλαματιανό φινάλε; «Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ κάλο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που κατά τη γνώμη μου είναι αξιόλογες. Είναι ένα ντέρμπι που δε χωράνε προβλέψεις…
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να κλείσει η χρονιά με το καλύτερο δυνατό θέαμα για τον κόσμο…»
Κλείνοντας η Δήμητρα Παυλέα κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες του κλειστού του σταδίου για μια τελευταία (για φέτος) φορά: «Θα ήθελα να προσκαλέσω τον κόσμο της πόλης να είναι δίπλα και στις δυο ομάδες, ώστε αυτό το παιχνίδι έκτος από τοπικό ντέρμπι να αποτελέσει και μια γιορτή του καλαματιανού βόλεϊ».


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου