Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Φινάλε Μεσσηνιακού με ντέρμπι καλαματιανό… και φόντο τα play off ανόδου στην Α1 Εθνική!!!

ΣΟΥΡΗ: «ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΜΑΤΣ»


ΜΕ το …ένα πόδι στα μπαράζ ανόδους την Α1 Εθνική Βόλεϊ Γυναικών βρίσκεται ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888, που σήμερα θέλει στον απόλυτο βαθμό να εξασφαλίσει την θέση του ανάμεσα στις 8 ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α1 Εθνική παίρνοντας το τρίποντο από τον αντίπαλο Ακρίτα.
Ελπίζοντας βεβαίως και σε στραβοπάτημα του έτερου διεκδικητή ΑΣΠ Κορίνθου, το τελευταίο εμπόδιο ωστόσο του οποίου είναι πολύ πιο δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει τον αδιάφορο μεν, πρωτοπόρο δε, Πανιώνιο!
Βαθμολογικά Μεσσηνιακός και Κόρινθος έχουν διαφορά ενός πόντου (42 και 43 αντίστοιχα), χάρη στη νίκη με 3-0 σετ των «πρασίνων» στο Χαλάνδρι την περασμένη αγωνιστική και την νίκη αλλά με απώλεια βαθμού από τους μαχόμενους Ίωνες με 3-2 σετ.
Ο Μεσσηνιακός έχει 49 κερδισμένα σετ και μόλις 23 χαμένα, ενώ η Κόρινθος έχει κερδίσει 53 σετ και έχει χάσει 34!

Σουρή: «Έχουμε στόχο
δεν είναι ένα τυπικό ματς »

«Δεν χαλαρώσαμε πότε», είπε για το διάστημα της ανάπαυλας του πρωταθλήματος η Γωγώ Σουρή, η οποία προετοίμασε σε φουλ ρυθμό την ομάδα της όχι μόνο για το επερχόμενο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, με τον Ακρίτα σήμερα στις 7:30 το απόγευμα στο κλειστό της Παραλίας, αλλά και για το επόμενο, ακόμη πιο σημαντικό για το μέλλον παιχνίδι μπαράζ!
Με δηλώσεις της στη «Φ» η ηγέτιδα, σε πάγκο και ταραφλέξ, Γωγώ Σουρή εξήγησε πως το παιχνίδι δεν είναι απλό, όσο κι αν μοιάζει να είναι απλό. «Είναι τοπικό ντέρμπι στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε ρυθμό για τα μπαράζ…
Κατ’ αρχάς θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Από κει και πέρα, εμείς θα επιδιώξουμε μια καλή εμφάνιση αντάξια της ομάδας και της πορείας της. Εννοείται πως θέλουμε νίκη έχουμε στόχο δεν είναι ένα τυπικό ματς αλλά, παράλληλα, θα παίξουμε για να χαρούμε…»
Σε ό,τι αφορά στα μπαράζ η Γωγώ Σουρή εξέφρασε σιγουριά… «Είμαστε κατά 80% στα μπαράζ. Θεωρητικά μιλώντας, είμαστε ασφαλείς για τα μπαράζ που είναι την ερχόμενη Παρασκευή.
Στο Χαλάνδρι μετά από την ήττα και τη διακοπή, μπήκαμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία χάρη στην πολλή καλή χρονιά που έχουμε και πέραν των γνωστών απουσιών θα είμαστε όλες παρούσες για το τελευταίο αυτό παιχνίδι…»


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου