Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ – «ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980» 57-51

Αγχώδης πρόκριση στον τελικό
της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τους Δρομείς

ΑΓΧΩΔΗΣ πρόκριση στον τελικό της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για τους Δρομείς, όπου θα αντιμετωπίσουν την «Καλαμάτα BC».
Στον ημιτελικό του φετινού πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Σύλλογος Δρομέων αποτελούσε το φαβορί της πρόκρισης στον τελικό, αφού εκτός από το πλεονέκτημα έδρας είχε και το προβάδισμα στις νίκες με 2-0. Χρειαζόταν κατά συνέπεια νίκη για να προκριθεί στους φετινούς τελικούς, όπου θα συναντήσει την «Καλαμάτα BC».
Η ομάδα της Τρίπολης παρά το άγχος τα κατάφερε και επιβλήθηκε με σκορ 57-51 της αντίστοιχης ομάδας της «Καλαμάτας 1980» κι έτσι προκρίθηκε στους τελικούς, με την νεανική ομάδα της Μεσσηνίας να διεκδικεί την εκτός έδρας νίκη. Χαρακτηριστικό του ματς το γεγονός πως 40'' πριν το τέλος της αναμέτρησης το σκορ ήταν ισόπαλο με 51-51!
Η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων παρουσιάστηκε ιδιαίτερα «νευρική» στο παρκέ μετά την αρχική χαλαρή «εικόνα» που παρουσίασε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια ωστόσο αν και με σαφώς πιο ανεβασμένους ρυθμούς προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι δίχως αποτέλεσμα. Οι «φιλοξενούμενοι» κατάφερναν να μην παρασυρθούν από το ρυθμό των «Αρκάδων», κέρδισαν πολλές «μάχες» στα ριμπάουντ με σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα βρίσκονταν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης! Στα τελευταία ωστόσο δευτερόλεπτα οι Δρομείς στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα στην βελτιωμένη εικόνα τους στα ριμπάουντ και στην ψυχραιμία και ευστοχία από τη γραμμή των βολών κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με σκορ 57-51.
● Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπακετέας.
10λεπτα: 16-18, 35-32, 47-41, 57-51.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής): Μαρκόπουλος, Κούγιας 2, Καλούλης 11 (1 τρ.), Δελής 10 (1 τρ.), Σωτηρόπουλος 3  (1 τρ.), Παπακώστας 9, Μπαλής 17(2), Αγγελόπουλος, Κοσκινάς, Μπουρής 5 (1 τρ.), Μικελής, Κουτσούγερας.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980» (Αλ. Κορογωνας): Τσιγαρίδης 7 (1 τρ.), Πολίτης, Μελάς 3 (1 τρ.), Γκιουρτζίδης 12 (4 τρ.), Αναγνωστόπουλος 4, Φραγγέας 4, Καραμπέτσος 5, Κατσαρέας 14.

Με πληροφορίες από το contraepithesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου