Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αποχαιρέτησαν με δάκρυα
τον Γιώργο Κλεφτάκη

ΘΡΗΝΕΙ από την Παρασκευή η Αθλητική οικογένεια του Καλονερού αλλά και ολόκληρη η περιοχή από την άνιση μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή ο Γενικός αρχηγός και ένα από τα μακροβιότερα στελέχη του ΠΑΟ Καλονερού και όπως μάθαμε από τα παλιότερα στελέχη σε ποδοσφαιρικό σωματείο της Μεσσηνίας, σε ηλικία 61 ετών ο Γιώργος Κλεφτάκης.
Ο δραστήριος και ακούραστος σύμβουλος της Ομάδας έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μετά από μάχη που έδινε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία και η Εξόδιος Ακολουθία έγινε Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Καλονερό.
Με δάκρυα στα μάτια οι κάτοικοι, σύσσωμο του Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Καλονερού, όλοι οι ποδοσφαιριστές που τον γνώριζαν επί πολλές χρόνια, έδωσαν το ύστατο χαίρε στο ακούραστο ευεργέτη και εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στην εξώδιο ακολουθία μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Πρόεδροι του ΑΟ Κυπαρισσίας και Ηρακλή Κυπαρισσίας, αυτοδιοικητικοί νυν και πρώην, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, φορείς και πλήθος κόσμου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.


ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου