Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

6η χρονιά του επιτυχημένου προγράμματοςυποτροφιών στη Navarino Golf Academy

ΓΙΑ 6η χρονιά «τρέχει» το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών γκολφ της Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, με στόχο οι νεαροί παίκτες και παίκτριες να γνωρίσουν το δημοφιλές αυτό άθλημα.
Η Ακαδημία ξεκίνησε πιλοτικά το 2011 με 10 παιδιά και σήμερα αριθμεί ήδη 50. Σταθερός στόχος της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, να τους γνωρίσει τα μυστικά, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος που από το 2016 είναι και πάλι ανάμεσα στα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Παράλληλα, βάσει των ικανοτήτων τους και των επιδόσεών τους, τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα υποτροφιών με στόχο να αναδειχθούν μελλοντικά, μέσα από τις τάξεις της Ακαδημίας, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.

Καρποφορούν οι προσπάθειες της Ακαδημίας
να αναδείξει νέα ταλέντα από τη Μεσσηνία
Μια εξαιρετικά σημαντική νίκη στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Golf της Κέρκυρας κατέγραψε πρόσφατα η ομάδα. Εκεί ο 15χρονος Παναγιώτης Πανταζόπουλος από τους Γαργαλιάνους, κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ανδρών κι αποτελεί τον νεότερο αθλητή, στα 42 χρόνια ιστορίας του θεσμού, που πετυχαίνει τόσο υψηλή διάκριση!
Η συμμετοχή αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα της Costa Navarino, η οποία, εκτός από τον πρώτο νικητή, αποτελείται επίσης από τους: Κωνσταντίνο Κοτσοβό (νικητή στην κατηγορία νέων), Θεοδόση Αθανασόπουλο, Βαγγέλη Κατσιρούμπα και Χρήστο Πανταζίδη, που διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες.
Η εξαιρετικά σημαντική διάκριση των νεαρών παικτών σε ένα τόσο δύσκολο τουρνουά επιβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες της Ακαδημίας να αναδείξει νέα ταλέντα από τη Μεσσηνία αποδίδουν καρπούς μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και ότι οι προοπτικές για μελλοντικές διακρίσεις είναι εξαιρετικές!

Σειρά δοκιμασιών από τις
19 Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου
Η Navarino Golf Academy διοργανώνει σειρά δοκιμασιών, με το πέρας των οποίων, 10 παιδιά ηλικίας 6-15 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην Ακαδημία.
Οι δοκιμασίες θα διαρκέσουν από την Τρίτη 19 Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι και όσες επιλέγονται κάθε χρόνο, λαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα, ενώ για ένα ολόκληρο έτος μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino.

Πληροφορίες - εγγραφές
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση τηλεφωνικά στα 27230 90200, 90202, μέσω email στη διεύθυνση golf@costanavarino.com ή με επίσκεψή τους στο The Dunes Course pro shop.
Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17 Ιουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου