Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

«Στοίχημα» όλων σε λίγα χρόνια
να δημιουργηθεί μια ομάδα «μοντέλο»!

ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ: «ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ»

ΤΟ ΝΕΟ «τιμονιέρη» παρουσίασε χθες το απόγευμα η διοίκηση του Παμίσου, στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης στο «Ginger Gastro Bar» στη Μεσσήνη. Ο Αλέξης Μαντζούνης έτυχε θερμής υποδοχής από φιλάθλους της ομάδας, με «πολύχρωμο και μυρωδάτο» καλωσόρισμα αφού ο Μιχάλης Χούλιαρης του έδωσε μια ανθοδέσμη.
Την λιτή εκδήλωση συντόνισε ο εκ Μεσσηνίας καταγόμενος δημοσιογράφος Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι ο νέος προπονητής διακρίνεται για το πάθος και την όρεξη στις ομάδες που εργάζεται και γι' αυτό αποτέλεσε επιλογή του Παμίσου.
Στη διάρκειά της παρουσίασης του νέου προπονητή, τα μέλη της διοίκησης και ο κ. Μαντζούνης από τη μεριά του κατέστησαν σαφείς τους στόχους της νέας χρονιάς, το μεταβατικό στάδιο που διανύει ο σύλλογος στην προσπάθειά του να χτίσει γερές βάσεις για υγιές μέλλον.
Συγκεκριμένα, εκ μέρους της διοίκησης μίλησαν ο πρόεδρος, Γιώργος Ντούλης, και ο αντιπρόεδρος, Αλέκος Βλαχάκης, που εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία του κ. Μαντζούνη στον πάγκο της ομάδας αλλά και την ανάγκη για υπομονή και επιμονή ώστε σιγά σιγά, ο Πάμισος να ξαναβρεί το δρόμο του!


Μαντζούνης: «Το πρωτάθλημα
δεν είναι αυτοσκοπός»
Ο Αλέξης Μαντζούνης, κατά την ομιλία του στάθηκε στο γεγονός πως φέτος πρόκειται για μεταβατική χρονιά αφού μετά από τέσσερα συναπτά έτη πρωταγωνιστικών πορειών, ο Πάμισος κάνει μια προσπάθεια αναγέννησης, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα:
«Μπορεί να μην είμαι από τη Μεσσήνη, αλλά κατάγομαι από τη Μεσσηνία και γνωρίζω ότι είναι μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Η απόφαση της διοίκησης ήταν ομόφωνη και αυτό είναι για μένα ένα τεράστιο παράσημο. Η ομάδα έκανε 4 χρόνια πρωταθλητισμό και θα είναι μια μεταβατική χρονιά. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε κάποια παιδιά με περισσότερη ηρεμία. Να «παντρέψουμε» τους έμπειρους με τους νέους παίκτες και να χτίσουμε κάτι καλό για το μέλλον. Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν ποδοσφαιρική πείνα και να θεωρούν τιμή που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα, η οποία έχει μεγάλο βάρος. Δεν είμαι πολιτικός για να δίνω υποσχέσεις. Το μόνο που θα «υποσχεθώ» είναι δουλειά και λάθη, γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Δεν θα λειτουργήσω ποτέ εγωιστικά. Πάνω απ’ όλα η ομάδα».
«Αυτό που έγινε με την Κυπαρισσία, γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια. Συνωμότησε όλο το σύμπαν και κερδίσαμε τη συμπάθεια όλης της Πελοποννήσου. Δεν έχω μάθει όμως στη ζωή μου να φοβάμαι. Έχω μάθει να παλεύω», ήταν η απάντηση του Αλέξη Μαντζούνη σε ερώτημα για το αν αισθάνεται πίεση μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε πρόπερσι κρατώντας τα ηνία της Κυπαρισσίας που οδήγησε στην κατάκτηση του αήττητου τίτλου!

Κάλεσμα Ντούλη προς τον κόσμο
να στηρίξει έμπρακτα το Σύλλογο
Ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης απευθυνόμενος αρχικά στον Αλέξη Μαντζούνη, ξεκαθάρισε πως έχει τη στήριξη όλου του κόσμου της Μεσσήνης, εξαίροντας παράλληλα την παρουσία του χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα προπονητή που φημίζεται για την δουλειά του και ό,τι δίνει την ψυχή του στις ομάδες που συνεργάζεται, ζητώντας σε αντάλλαγμα «ψυχή» από τους ποδοσφαιριστές του…
Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης: την εγγραφή νέων μελών! Δράττοντας της ευκαιρίας να καλέσει τον κόσμο να στηρίξει το παρόν και το μέλλον του συλλόγου…
«Ο Πάμισος μπορεί να φθάσει και τα 1.000 μέλη. Αυτό δεν γίνεται βέβαια από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά με προσπάθεια ώστε η ομάδα να έχει μέλλον».
Κλείνοντας ο πρόεδρος του Πάμισου υποσχέθηκε πως κάθε μέρα άπαντες στο σύλλογο θα δουλεύουν προκειμένου να τον πάνε εκεί που πραγματικά ανήκει!

Βλαχάκης: «Σε 2-3 χρόνια θα είναι
μια ομάδα μοντέλο με παίκτες ντόπιους»
Ο αντιπρόεδρος Αλέκος Βλαχάκης στάθηκε στην παρουσία του κ. Μαντζούνη λέγοντας πως «και μόνο η πρόσληψή του δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσει ο Πάμισος. Σε 2-3 χρόνια θα είναι μια ομάδα μοντέλο με παίκτες ντόπιους και από τις γύρω περιοχές.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτό το διοικητικό «deal» με παλιούς και νέους παράγοντες. Κι ευχαριστώ τον κ. Μαντζούνη που δέχτηκε την πρόταση. Πιστεύω ότι όποια ομάδα έρχεται στη Μεσσήνη, θα πρέπει να ματώνει για να νικήσει ή να πάρει ισοπαλία…»

«Πρώτη» στις 8 Αυγούστου
και μεταγραφές κινήσεις

Όσο για την έναρξη της προετοιμασίας, αυτή θα γίνει Δευτέρα 8 Αυγούστου (ανήμερα των κληρώσεων των τοπικών πρωταθλημάτων από την ΕΠΣΜ). Από κει και πέρα, στο μεταγραφικό μέτωπο έπονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα οπότε αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις, δεδομένου πως το ρόστερ δεν έχει λάβει την τελική του μορφή ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου