Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Θανάσης και Ελένη εις σάρκα μίαν!


ΓΚΟΛ στην καρδιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Διαβολιτσίου Θανάση Παπαδέα έβαλε η αγαπημένη του Ελένη και το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) ήλθαν εις γάμον κοινωνίαν!
Σε λίγους μήνες μάλιστα το νιόπαντρο ζεύγος περιμένει τον καρπό του έρωτά τους, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!
Στα αγωνιστικά, από μέρα σε μέρα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ο Θανάσης Παπαδέας θα συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή Σωτήρη Δημάκη, που πλέον κάθεται στον πάγκο της Ομόνοιας ενισχύοντας την προσπάθεια της καλαματιανής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Παραδίδει δελτίο ο Παπαδέας!

Το δελτίο του πρόκειται να παραδώσει σήμερα στα χέρια των διοικούντων της Ομόνοιας, ο Θανάσης Παπαδέας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο αριστεροπόδαρος επιθετικός πήρε προ ημερών το δελτίο του από την ομάδα του Διαβολιτσίου και τη νέα σεζόν θα συνεργαστεί ξανά με τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Σωτήρη Δημάκη. Θυμίζουμε πως ο Δημάκης μετά από πολλά χρόνια έλυσε τη συνεργασία του με τους «νερατζούρι» και εφέτος θα βρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας.
Έτσι ο ικανός 34χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 1982) θα ενισχύσει την προσπάθεια της καλαματιανής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου