Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρωτιά και στις τρείς κατηγορίες του 
3ου διασυλλογικού  Κυπέλλου Πελοποννήσου 
και Νοτιοδυτικής Ελλάδας

ΠΡΩΤΙΑ και στις τρείς κατηγορίες του 3ου Διασυλλογικού Κυπέλλου Μπριτζ Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας κατέκτησαν οι ομάδες του Όμιλος αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας.
Οι αγώνες έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Galaxy με διαιτητή τον κ. Τσέβη Νάσο και διοργανωτή τον Πατραϊκό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (ΠΟΑΜ).
Στους αγώνες κάθε σωματείο είχε δικαίωμα συμμετοχής και με δύο ομάδες σε κάθε μία από τις κατηγορίες 1-6, 1-9 και Open. Στο σύνολο συμμετείχαν 64 αθλητές.
Ο Όμιλος αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας έλαβε μέρος στους αγώνες με τέσσερες ομάδες. Συγκεκριμένα με μία ομάδα στην κατηγορία 1-6, με μία στην κατηγορία 1-9 και με δύο στην κατηγορία Open. Μάλιστα και στις τρείς κατηγορίες την πρώτη θέση έλαβε ομάδα του ομίλου της Καλαμάτας (ΟΑΜΚ).
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία 1-6 η νεανική ομάδα του ομίλου που αποτελείτο από τους αθλητές Αγγελοπούλου Χριστίνα, Γαζούλη Σωκράτη, Μηλούση Γεώργιο και Σινάνη Σπύρο, έλαβε την πρώτη θέση στη γενική αήττητη, συγκεντρώνοντας 75.9 VP.
Δεύτερη στην κατάταξη στην ίδια κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα τον ΠΟΑΜ με 66.49 VP. Η επιτυχία της συγκεκριμένης ομάδας είναι σημαντική μιας και όλοι οι αθλητές ήταν περσινοί μαθητές χωρίς μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, παρόλα αυτά επικράτησε εύκολα ομάδων που αποτελούνταν από εμπειρότερους παίχτες. Στην κατηγορία 1-9 η ομάδα του αποτελείτο από τους αθλητές Ανδρούτσο Λεωνίδα, Ιακωβόπουλο Παναγιώτη, Καλογερόπουλο Αθανάσιο και Κατσίποδα Δημήτριο έλαβε την πρώτη θέση συγκεντρώνοντας 45.43 VP αφήνοντας την ομάδα του ΠΟΑΜ στην δεύτερη θέση με 26.55 VP.
Στην κατηγορία Open, ο Καλαματιανός όμιλος έλαβε την πρώτη και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη με την ομάδα που πλαισίωσαν οι αθλητές Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, Θωμόπουλος Δημήτριος, Κομηνέας Γεώργιος, Κομηνέας Παναγιώτης και Οικονόμου Αθανάσιος, η οποία επικράτησε επίσης αήττητη με 53.80 VP ενώ η ομάδα από τον ΠΟΑΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 37.25 VP!
Η άλλη ομάδα του ομίλου με αθλητές τους Παπανικολάου Αθανάσιο, Σπαρτιάνο Ηλία, Σερμπετσόγλου Αβράαμ και Φιλοπούλου Σταυρούλα έλαβε την τρίτη θέση με 23.59VP.

«Η διοίκηση του ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή την διοργάνωση για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και τον διαιτητή του αγώνα κ. Τσέβη Νάσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Galaxy και το προσωπικό του για την εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφερε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου