Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«Μύρισε»… βουκαμβίλια και πορτοκαλιά!

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

ΒΟΥΚΑΜΒΙΛΙΑ και πορτοκαλιά «μύρισε»… στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου που μετά από πολλά χρόνια ντεμοντέ και «νοσοκομειακής» όψης επιτέλους αλλάζει και παίρνει μια πιο φρέσκια και πραγματικά όμορφη όψη!

Οι προσπάθειες του Αθλητικού Φορέα υπό την προεδρία του Νίκου Μπασακίδη φέρνουν ολοένα και περισσότερα αποτελέσματα και η ουσία βρίσκεται εκεί… στην προσπάθεια! Η προσπάθεια άλλωστε είναι …το ήμισυ του παντός και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και εν μέσω κρίσης, που στερεί πολλά κονδύλια σε τομείς όπως ο Αθλητισμός, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας και ο πρόεδρός του Νίκος Μπασακίδης, συνεχίζουν άοκνα τις προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση των εγκαταστάσεων της πόλης μας.

Σε αυτό το σκεπτικό φαίνεται πως βασίζεται κάθε σκέψη του νέου προέδρου, όπως και η αλλαγή της απαρχαιωμένης όψης του κλειστού που φιλοξενεί κατά κύριο λόγο τη νεολαία μας… μια ιδέα που είχε αρκετό καιρό και για την οποία αναζητούσε συμμάχους!
Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή στέκεται η εταιρεία «Kraft»  που χάρη στην ευγενική της χορηγία με τρία λαμπερά χρώματα εμπνευσμένα από το φυτικό βασίλειο.
Έντονο φούξια, φωτεινό πορτοκαλί και εντυπωσιακό πράσινο «παντρεύτηκαν» για να φωτίζουν το Κλειστό γυμναστήριο της παραλίας που πλέον έχει μια ολόφρεσκη και γεμάτη ζωντάνια όψη!


Προς ολοκλήρωση
η νότια είσοδος του Κλειστού
Οι εργασίες δεν τελειώνουν εδώ και μετά την παράδοση του διαδρόμου άσκησης εντός του δημοτικού σταδίου, προς ολοκλήρωση οδεύει και το εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ, όπου απομένει να «πέσει» ο αντιολισθητικός τάπητας και επίσης η τοποθέτηση των εξωτερικών οργάνων γυμναστικής.
Επίσης, έχει καθαριστεί η νότια είσοδος του Κλειστού και απομένουν ορισμένες ακόμη εργασίες για την παράδοσή της προς χρήση, παρέχοντας σε αθλητές και κόσμο πρόσβαση και από την άλλη είσοδο του γυμναστηρίου.
Αναμένεται ωστόσο η έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού περίπου στα τέλη του μηνός, που πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας στις 11 Αυγούστου, και μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη αναμένονται και αυτά τα έργα να ολοκληρωθούν.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου