Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Στο Elite City Resort στις 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς 
Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016

Το θερμόμετρο αρχίσει να ανεβαίνει... επικίνδυνα όλο και πιο πολύ στην Καλαμάτα κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις καιρικές συνθήκες! Αλλά και με τον επικείμενο, 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», που θα φιλοξενηθεί στην πόλη, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort». Οι κινήσεις των διοργανωτών για να δώσουν στους διαγωνισμούς ομορφιάς τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος είναι συνεχείς και επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν και η επιλογή των παρουσιαστών του Διαγωνισμού Ομορφιάς. Της Έλλης Παπαγγελή και του Στέλιου Κρητικού.

Ένα δροσερό κορίτσι, ένα πανέμορφο πλάσμα, μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια θα τιμήσει με την παρουσία της τον Διαγωνισμό Ομορφιάς "Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά". Το πανέμορφο μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο "Πρωινούλι" του καναλιού "Ε", η μοναδικής ομορφιάς Έλλη Παπαγγελή θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του Διαγωνισμού Ομορφιάς "Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά" στην Καλαμάτα.

Η Έλλη Παπαγγελή συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) με τον διοργανωτή των καλλιστείων Νίκο Μπάμπαλη, έδωσαν τα χέρια και ετοιμάζονται από κοινού να... απογειώσουν τον διαγωνισμό που δίχως αμφοβολία θα γίνει θεσμός όχι μόνο για την Καλαμάτα, αλλα και πανελλαδικά!


Λίγη ώρα πριν την θετική απάντηση της Έλλης Παπαγγελή, ο διοργανωτής του Διαγωνισμού Ομορφιάς "Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά" Νίκος Μπάμπαλης είχε συναντηθεί και αποσπάσει τη θετική απάντηση και από τον πολύ γνωστό ηθοποιό Στέλιο Κρητικό!
Ο Στέλιος Κρητικός εδώ και χρόνια είναι ένας εκ των συνεργατών του Μάρκου Σεφερλή, τόσο στις θεατρικές παραστάσεις, όσο και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν του δημοφιλή κωμικού στο MEGA και την πρωινή εκπομπή "Mega με Μία".

Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».


Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/

Δηλώσεις συμμετοχής


Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος,  που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:
http://jbvideocreations4.wixsite.com/starellinikiomorfia
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών: 2 Σεπτεμβρίου 2016«Χρυσοί» Χορηγοί:

Vencil Pharmaceuticals
Elite City Resort
Jeep Renegade
Princess fashion
Eva Lingerie


Υποστηρικτές

Μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν»
Ανθοπωλείο «Ζερμπέρα»
Beach bar «Hippocampus»
Εδεσματοπωλείο «Κάρδαμο»

Χορηγοί επικοινωνίας:

Kalamatatimes.gr
City FM 103.8
Kanali20 88.6 fm
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2
Messiniaradio
MessiniaWebTV
Best TV
topmodels.gr
Espresso

epsilontv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου