Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΕΠΗΛΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Συμπορεύονται για μια σεζόν στην Α2

"Καλαμάτα '80" και "Καλαμάτα Βόλεϊ"


ΚΑΤΟΠΙΝ ζυμώσεων και πολλών διαβουλεύσεων τελική επήλθε η συμφωνία που κρατά υπό κοινή "στέγη"  το ανδρικό μέτωπο της μεσσηνιακής πετοσφαίρισης. Εξηγούμε λέγοντας πως οι σκέψεις αρχικά ήθελαν τη λειτουργία της νέας ομάδας βολεϊ στην πόλη μας, με το όνομα "Καλαμάτα Βόλεϊ" να ξεκινά τη δική της, αυτόνομη πορεία, με παίκτες απο το διαλυθέν τμήμα του Ακρίτα και την ομάδα της "Καλαμάτα '80", αλλά απο το Β΄ Τοπικό της Ε.Σ.ΠΕ.Π.!
Η κοινή λογική, όμως, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων δεν ήθελε να παρατήσει έτσι απλά τη θέση που χρόνια τώρα διατηρεί στην κατηγορία της Α2 Εθνικής Ανδρών η ομάδα των "Λύκων" και παράλληλα να στερήσει τη δυνατότα σε παίκτες με χρόνια εμπειρίας να συνεχίσουν να παίζουν στην κατηγορία όπου ανήκουν. Ύστερα λοιπόν απο συζητήσεις ενός περίπου μηνός, αλλά και αρκετές διαφοροποιήσεις απο τις αρχικές θέσεις, προτάσεις και αποφάσεις, επήλθε τελικά μια κοινή συμφωνία μεταξύ της "Καλαμάτας '80" και της νεοιδρυθείσας "Καλαμάτα Βόλεϊ".
Η συμφωνία αυτή βασίστηκε πρωτίστως στη κοινή θεληση όλων των εμπλεκομένων "να μη χαθεί η Α2 και να μείνουν χωρίς κατηγορία οι παίκτες μας", όπως μας εξήγησε ο προσωρινός πρόεδρος της "Καλαμάτας Βόλεϊ", Κώστας Κουτράκης. Σημαντικό βεβαίως ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως στην Ε.Ο.ΠΕ. διανύουμε προεκλογική περίοδο και έτσι η νεοιδρυθείσα ομάδα δεν δύναται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Έτσι Για την επόμενη σεζόν στην Α2 Κατηγορία θα δηλώσει κανονικά το παρόν η "Καλαμάτα '80" με τον επί σειρά ετών ισχυρό παράγοντα του Δ.Σ. κ. Βλάσση να συνεργάζεται διοικητικά με τους τέως και νυν παράγοντες Ακρίτα, Καλαμάτα 80 και Μεσσηνιακού Κουτράκη, Δεδούση, Καρακύκλα, Μπουσούνη, Καραμπάτσου και Ζερίτη, αλλά και όποιον άλλο επιθυμεί να προσφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια που ξεκινά, αφού για τις 17 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί εκλογές όπου τα μέλη της "Καλαμάτας Βόλεϊ", θα καλέσουν όποιον και όποια ενδιαφέρεται να ασχοληθεί σοβαρά και να προσφέρει απο όποιο πόστο αναλάβει.
Το σήμα της νεοϊδρυθείσας ομάδας
Σε ό,τι αφορά στις αρμοδιότητες το Δ.Σ. του "Καλαμάτα Βόλεϊ" που θα προκύψει απο τις επερχόμενες εκλογές, θα χειρίζεται το γυναικείο τμήμα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. όπου βεβαίως πρώτο λόγο αναμένεται να έχει ο νυν έφορος του τμήματος και μέλος του Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Χρήστος Ζερίτης, καθώς και το ανδρικό τμήμα της "Καλαμάτα '80¨, όπου αντίστοιχα σημαντικός φαντάζει και ο ρόλος του κ. Βλάσση ο οποίος "τρέχει" επί σειρά ετών την ομάδα των "λύκων".
Αυτά τα δεδομένα όμωσ θα ισχύσουν για μια μόνον σεζόν, έπειτα, εφόσον όλες οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες ολοκληρωθούν το εκλεγέν Δ.Σ. απο τις επερχόμενες αρχαιρεσίες, θα πορευθεί τη νέα χρονιά ως "Καλαμάτα Βόλεϊ ".

Πρόταση για διπλό ρόλο σε Ζαχαρόπουλο

Στα αγωνιστικά, ο "τιμονιέρης" της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός αφού οι επαφές και συζητήσεις συνεχίζονται. Μια απο τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η ανάληψη διπλού ρόλου απο τον πρώην παίκτη του Ακρίτα και πλέον μόνιμου κάτοικου Καλαμάτας Δημήτρη Ζαχαρόπουλου.
Τη περσινή σεζόν ο έμπειρος διαγώνιος εκτός απο την σημαντική παρουσία του στο ρόστερ του Ακρίτα Καλαμάτας, ήταν στο επιτυχημένο τιμ του Κύζικου Νέας Περάμου που τερμάτισε  αήττητο στο πρωτάθλημα της Α2 προκρινόμενο στην Α1 Εθνική, όπου είχε το ρόλο του team manager. 
Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Ζαχαρόπουλου στο ρόστερ, όπου η σπουδαίοτητα της προσφοράς του είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά η πιθανότητα να έχει διπλό ρόλο τίποτα είναι ακόμη ρευστή, καθώς εξετάζονται κι άλλες προτάσεις.
Σε ό,τι αφορά στους παίκτες, όσοι ήταν στον Ακρίτα και φυσικά όλο το δυναμικό της "Καλαμάτα ΄80" θα βρίσκονται στη διάθεση του νέου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου