Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Θέσεις και απορίες εκφράζει ο Άργης Καλαμάτας για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ 2016 

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 

ΤΟΝ τίτλο του πρωταθλητή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών πανηγυρίζει ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε στον τελικό με 14-8 της ΝΕ Λάρισας και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στην Β' Εθνική. Στον μικρό τελικό η ομάδα του Άρη επικράτησε του ΝΟ Ιτέας με 13-8, ενώ για την 5η θέση ο Άργης Καλαμάτας νίκησε τον ΝΟ Σύρου με 16-9.
Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης παρέστη ο κ. Δημήτρης Γρυπάρης, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας:
Ημιτελικά: ΟΦΘ - Άρης 17-10, ΝΕ Λάρισας - ΝΟ Ιτέας 9-7
Θέσεις 5-6: ΝΟ Σύρου - Άργης Καλαμάτας 9-16
Μικρός τελικός: ΝΟ Ιτέας - Άρης 8-13
Μεγάλος τελικός: ΝΕ Λάρισας - ΟΦΘ 8-14
Η τελική κατάταξη
  1. Όμιλος Φίλων Θαλάσσης
  2. ΝΕ Λάρισας
  3. Άρης Θεσσαλονίκης
  4. ΝΟ Ιτέας
  5. Άργης Καλαμάτας
  6. ΝΟ Σύρου
  7. Δελφίνια Πτολεμαΐδας
* Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κερδίζουν την άνοδό τους στην Β' Εθνική.

Οι θέσεις του Άργη για όσα 
συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη

Με επιστολή της, η ομάδα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης παίρνει θέση για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο βεβαίως την ένσταση που κατέθεσε η ίδια για πλαστοπροσωπεία αθλητής της Ξάνθης, η οποία και αποκλείστηκε εκφράζοντας παράλληλα απορίες και ερωτήματα σχετικά με τους ισχύοντες κανονισμούς.
Ειδικότερα η επιστολή της ομάδας αναφέρει:
"Για τα όσα συνέβησαν στην τελική φάση του επεισοδιακότατου πρωταθλήματος της Γ εθνικής ειπώθηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα.
Να ξεκαθαρίσουμε τα απλά! Ο Άργης πραγματοποίησε μία ένσταση, αυτή που αφορούσε την πλαστοπροσωπία του αθλητή της ομάδας της Ξάνθης, και δικαιώθηκε.
Τώρα όσο αφορά την περίπτωση του αθλητή- προπονητή, ο Άργης “δεν κατέθεσε ένσταση” γιατί δεν του επέτρεψαν να το κάνει, άρα, ότι ακολούθησε δεν ήταν υπαιτιότητα του Άργη, και τα ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους φίλους της υδατοσφαίρισης είναι, γιατί δεν επετράπη στην ομάδα να καταθέσει ένσταση εφόσον αυτή έγινε πριν τη λήξη, όχι μετά όπως γράφτηκε, του μεταξύ μας αγώνα και στην αρχή ο αλυτάρχης είχε ζητήσει από την γραμματεία να μην κλείσει το φύλλο αγώνα. Ακόμα, γιατί η ομοσπονδία εκδίδει δελτία αθλητή σε ανθρώπους που τους αποκλείει με νόμο.
Το ότι διαφωνείς με έναν νόμο δεν σου δίνει το δικαίωμα να μην συμμορφώνεσαι με τις υποδείξεις του και το ότι ζητάς από τους γνωστούς σου να αφήνουν να αγωνιστείς είναι σαν να εξαγοράζεις τη σιωπή τους για να κάνει ανενόχλητος την δουλειά σου.
Θα πρέπει αυτοί που ασχολούμαστε με την υδατοσφαίριση να φροντίζουμε και για την τήρηση των νόμων, είτε μας αρέσουν είτε όχι και να επισημαίνουμε τα κακός κείμενα όταν αυτά γίνονται αντιληπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου