Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ

Αναγνωριστική πρόταση συνεργασίας σε Σκαφιδά,
Λιάππα, Παναγιωτόπουλο και Γαλανόπουλο!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ της Τετάρτης σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Ιθώμης (παρά τις καταστρεπτικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών), πραγματοποιήθηκε η επίσημη "πρώτη" και ο καθιερωμένος αγιασμός του Αστέρα Βαλύρας.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Φωτεινός, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΕΠΣΜ και βετεράνου άσου της Μαύρης Θύελλας Άγγελλου Σκαφιδά (φωτό Στασινός Α. Μπόβης),εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄  Μεσσηνίας!

Στην εκδήλωση, παρέστησαν το φετινό δυναμικό των "κιτρινόμαυρων" του Αστέρα με επικεφαλής τους τέσσερις "4" αρχηγούς Ντάιμον Μανιάτη (σ.σ. στο τέλος της χρονιάς θα "κρεμάσει" τα παπούτσια του), Γιώργο Γεωργακόπουλο, και Σωτήρη Καρτερολιώτη επέστρεψαν το καλοκαίρι από το σωματείο του Α.Σ Ανδρούσης, ενώ απουσίαζε ο τέταρτος αρχηγός Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος, μακροβιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου της Ιθώμης, ο νέος Αρφαραίος τεχνικός Γιώργος Γιαννακούντζος (σ.σ. θα επιφορτιστεί την καινούρια περίοδο, σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή), ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης και νυν αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Δ. Γεωργακόπουλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Μεσσήνης στον τ. Δήμο Ιθώμης Θανάσης Δ. Λύρας, δεκάδες νεαρά παιδιά της υπό ίδρυση Ακαδημίας Ιθώμης με τους γονείς τους, ο εορτάζων πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Σταύρος Η. Μακρής, οι στενοί συνεργάτες του Νίκος Σ. Καρτερολιώτης, Βασίλης Φ.  Μπακόπουλος, Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος, Γιώργος Ν.  Μπουρολιάς, Γιώργος Ν. Φωτεινός, Θωμάς Π.  Στρατής, Σταύρος Ε. Λινάρδος, Τάκης Α. Θεοδωρόπουλος,  Δημήτρης Φιλιόπουλος, Δημήτρης Α. Μπατάλιας, Θανάσης Τσιλίκας,  ο πρώην αντιπρόεδρος του Αστέρα γεωπόνος με πολύχρονη προσφορά στην ομάδα Ηλίας Μακρής,  η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά, οι τ. πρόεδροι του Θάμυρι Ρόζυ Καρύδη και Νίκος Θ. Λάγιος, ο τεχνικός διευθυντής όπως προαναφέραμε των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς (σ.σ. στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους παράγοντες του Αστέρα Βαλύρας για τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις, τις οποίες χαίρονται οι παίκτες του ώστε να αγωνίζονται σε γήπεδο με φυσικό  χλοοτάπητα), ο καλαματιανός χειρουργός-ορθοπεδικός της Ένωσης και του Αστέρα Βαλύρας και των Πρασίνων Πουλιών Γιάννης Στεφανούρης, η νομικός σύμβουλος του συλλόγου της Ιθώμης Ευγενία Αρ. Μακρή, ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πάμισος Γιώργος Καπερώνης, ο νησιώτης γυμναστής των "πρασίνων" Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δεκάδες βαλυραίοι της διασποράς και φίλοι του Αστέρα μεταξύ των οποίων ο ελληνοκαναδός χορηγός του Δημήτρης Χ. Λαμπρόπουλος, Χριστίνα Λύρα με τον αυστριακό σύζυγό της Χόρστ, Μίμης Λιοντήρης από τις ΗΠΑ και αρκετοί φανατικοί φίλοι του Αστέρα καθώς και δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του.

KONTA ΣΕ ΛΙΑΠΑ: Οι διοικούντες του Αστέρα Βαλύρας τα προσεχή  χρόνια αρχής γενομένης απο σήμερα θα ρίξουν μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και κύρια στην υπό ίδρυση Ακαδημία Ιθώμης, με την στήριξη των επαγγελματιών της Βαλύρας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή Λάμπαινα, Μελιγαλά, Μεσσήνη και Καλαμάτα.


Χορηγοί και υποστηρικτές
Οι χορηγοί και υποστηρικτές του Αστέρα Βαλύρας τη νέα σεζόν είναι οι: "Εξαγωγέας Ελαιολάδου" Νίκος Σ. Καρτερολιώτης, "Τυροκομικά" προιόντα  Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλος Βαλύρα Ιθώμης, Δημήτρης Αχ. Μπατάλιας Οικοδομικές Εργασίες Βαλύρα Ιθώμης, 'Καύσιμα" Λιπαντικά Avin Κώστας Γεωργακόπουλος Βαλύρα Ιθώμης, Καταστήματα Αφοί Βλαχάκη "Κατεψυγμένα-Τυροκομικά" Προϊόντα Μεσσήνη, "Γεωπονικό Κατάστημα" Ηλίας Α. Μακρής Βαλύρα Ιθώμης, "Ζαχαροπλαστεία" Νίκος και Έλενα Σουλαντίκα Βαλύρα Ιθώμη, Αρτοποιία Γιώργος Μπουρολιάς Βαλύρα Ιθώμης, Επιχείρηση Καφέ "Spinos" Καλαμάτα, "Φάρμα" Νικ. και Βασ. Μπουρίκας Βαλύρα Ιθώμης, Εξοχικό Κέντρο "Τα Χανιά" Λάμπαινα ιθώμης, "Φούρνος" Ξενοφών Καρτερολιώτης Βαλύρα Ιθώμης, "Βιολογικό Ελαιόλαδο" Θανάσης Μπόβης Βαλύρα Ιθώμης, "Φαρμακείο" Ανδρέας Δουλάμης Βαλύρα Ιθώμης, Καφέ "Έπαυλις" Αφοί Μαρινόπουλοι Βαλύρα Ιθώμης, "Κρεοπωλείο" Αθανάσιος Δημόπουλος Βαλύρα Ιθώμης, "Ζυμαρικά-Χυλοπίτες" Νίκος Μπάκας Βαλύρα Ιθώμης, "Γεωδομική" Νίκος Kαρύδης Βαλύρα Ιθώμης, Καύσιμα Καπερώνης "Avin" Τρίοδο Μεσσήνης, Super "Markets" Μουρούσιας Μελιγαλά, Καφέ "Centro" Μελιγαλά, Καταστήματα "Modern Elektric" Λιοντήρης Μεσσήνη-Βαλύρα Ιθώμης, Περδίος-Κεφάλα Πολιτικοί Μηχανικοί Καλαμάτα, "Υπερ-Αγορά" Παναγιωτόπουλος Μεσσηνία-Αρκαδία-Λακωνία, "Υαλοτεχνική" Τάκης Βασιλόπουλος Καλαμάτα, "Τυροκομικά" Προϊόντα Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος Βαλύρα Ιθώμης, "Praktiker" Κατάστημα Καλαμάτας.

Αναγνωριστική πρόταση σε ΣκαφιδάΠαναγιωτόπουλο, Λιάππα και Γαλανόπουλο


Τέλος, την τεχνική καθοδήγηση της Ακαδημίας Ιθώμης του ΑΠΣ Αστέρας Βαλύρας 1951-2016 θα έχει Μεσσήνιος προπονητής εγνωσμένης αξίας, ενώ έχει γίνει σχετική αναγνωριστική πρόταση στους Άγγελο Σκαφιδά (Τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ), Άρη Γαλανόπουλο έλκει την καταγωγή του από τη Βαλύρα (υπεύθυνος της Νέας Ακαδημίας στη Καλαμάτα με την επωνυμία "Football Tornados"), Χρήστο Παναγιωτόπουλο (γυμναστής στην Ακαδημίας Πάμισος), και Αργύρη Λιάππα (Ακαδημίες Ερμή Καλαμάτας), με τον τελευταίο να είναι και ο πλέον επικρατέστερος παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του(!). Αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο από την διοίκηση του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου της Ιθώμης με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου