Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΒΟΛΕΪ

Έναρξη συνεργασίας με το Κέντρο
Φυσικοθεραπείας «Physiopraxis»

ΕΧΟΝΤΑΣ ήδη πιάσει δουλειά ο Μπάμπης Μυτσκίδης και τα κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμάτας, προετοιμάζονται μεθοδικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο γυναικείο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. όπου πέρυσι είχε τερματίσει στην 5η θέση του Γ΄ Ομίλου.
Η καλαματιανή ομάδα που προπονείται στο κλειστό στάδιο παραλίας κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, φέτος δεν φιλοδοξεί απλά σε μια καλή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα της Πελοποννήσου αλλά στην άνοδό της στην Β΄ Εθνική -Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών.
Αυτή την επιδίωξη των ανθρώπων του συλλόγου, έρχεται να συμπληρώσει η ανάπτυξη των υποδομών και η ανάδειξη των νέων ταλέντων της πόλης, που θα συμβάλει θετικά στην εδραίωση όχι μόνον του συλλόγου στις αγωνιστικές κατηγορίες ως μια άξια εκπρόσωπος της περιοχής μας, αλλά και στις καρδιές των μικρών και μεγάλων καλαματιανών λάτρων της πετοσφαίρισης.
Για την επίτευξη των στόχων, όμως, χρειάζονται σωστές βάσεις και μεθοδικές κινήσεις. Με αυτό κατά νου οι ιθύνοντες του Απόλλωνα προβαίνουν σε συνεργασίες και αναπτύσσουν σχέσεις με ειδικούς στους τομείς της υγείας προσεγγίζοντας πρώτα την επιστήμη της φυσικοθεραπείας που ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση της υγείας.
«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον εξαίρετο Φυσικοθεραπευτή κ. Κώστα Διαμαντόπουλο και το γραφείο του «Physiopraxis» που εδρεύει στην οδό Γεωργούλη 8 στην Καλαμάτα. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας γιατρέ», αναφέρει η ανακίνηση που εξέδωσε προ ημερών ο Σύλλογος του Απόλλωνα.

Νέο μέλος στην
οικογένεια του Απόλλωνα
Γεννητούρια είχαν στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η αθλήτρια του συλλόγου Ελένη Εξηνταβελώνη έγινε μαμά και μαζί της, όλη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμάτας καλωσόρισε το νέο μέλος με χαρά και θερμές ευχές
«Έχουμε γεννητούρια!!! Η αθλήτρια μας Ελένη Εξηνταβελώνη έγινε μαμά! Συγχαρητήρια Ελένη μας και Ηλία, να ζήσετε να θαυμάσετε το παιδάκι σας να κάνει πολλά μεγάλα και σπουδαία πράγματα.
Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό με το γονίδιο που τον ακολουθεί!!!»


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου