Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ «ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Η παιδική παράσταση "Ο βασιλιάς των λιονταριών"το Σαββάτο στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ, ο λύκος, η χελώνα, ο πελαργός, η μαϊμού, η αλεπού, ο κόκορας, η κουκουβάγια και ο λαγός ακούν στο κάλεσμα του Βασιλιά των ζώων, που έχοντας πια μεγαλώσει αναζητά τον διάδοχο του!
Όλα τα ζώα του δάσους μαζεύονται προκειμένου να επιλέξουν τον διάδοχο, αλλά θα πρέπει πρώτα να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες για να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και παράλληλα την θέση του Βασιλιά. Τι θα γίνει, όμως, όταν τα ζώα έρθουν αντιμέτωπα; Θα αγωνιστούν δίκαια; Θα τηρήσουν τους κανόνες; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Βασιλιάς; Ένα είναι σίγουρο, πως το δάσος δεν πρέπει να μείνει χωρίς βασιλιά!!!»
Αυτή την όμορφη και διδακτική ιστορία θα αφηγηθεί σε μικρούς και μεγάλου το καστ του «Μικρού Θεάτρου Λάρισας». Πρόκειται βεβαίως για το παιδικό θέατρο "Ο βασιλιάς των λιονταριών", το οποίο για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε πλήρη θεατρική μορφή και απόδοση για παιδιά. Στην πόλη μας θα παρουσιαστεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρες 17.15 και 19.15 στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Νίκος Τσιαντές, Κωνσταντίνα Νικηφοράκη, Στέλιος Καραγεωργίου, Ηρα Δαμίγου, Άρης Πλιός.
Κείμενο - Σκηνοθεσία Μίμης Καπέρδος.
Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάση, κοστούμια: Ελένη Ψύρρα, σχεδιασμός φωτισμών: Πασχάλης Λόκας, γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, ειδικές κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης, δημόσιες σχέσεις Μικρό Θέατρο, μουσική επιμέλεια  Χρύσα Καζάκου, κινησιολογία Βαλεντίνο Βαλάσης. Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο. Κόστος εισιτηρίων προπώλησης 7 ευρώ και στο ταμείο 9 ευρώ (από 2 ετών και άνω). Πληροφορίες – 6974797109. Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου