Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παρόν στην Πανελλήνια Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia -TIF Helexpo" στη Θεσσαλονίκη

ΤΟ KALAMATA BEACH VOLLEY/TENNIS & BEACH BAR 
ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΛΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥ ΞΕΝΑΚΗ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ τουρισμός αναψυχής προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συμμετέχει σε εμπειρίες που συνδέονται με τον αθλητισμό για λόγους αναψυχής και διασκέδασης. Αυτό προσφέρει χρόνια τώρα το Kalamata Beach Volley beach volley/tennis και beach bar των Μάνου Ξενάκου και Γιώργου Κουλιέρη που από το 2014 κυριαρχεί στον χώρο της καλοκαιρινής αθλητικής δράσης και αναψυχής!


Η καλοκαιρινή δράση εξελίσσεται στα δυο υπερσύγχρονα γήπεδα beach volley, με λευκή χαλαζιακή άμμο 40cm βάθος που αποτρέπει τους τραυματισμούς, τα οποία βρίσκονται δίπλα ακριβώς από την παραλία της Καλαμάτας, σε πρότυπα και προδιαγραφές Ολυμπιακών Αγώνων, με προβολείς για ανεξάντλητη νυχτερινή διασκέδαση και αγωνιστικά εξαρτήματα (φιλέ, στύλοι, γραμμές, μπάλες) επαγγελματικών προδιαγραφών.

Τα γήπεδα προσφέρονται για beach volley ενώ μετατρέπονται και σε γήπεδα beach tennis και ποδοβόλεϊ για να φιλοξενηθούν αντίστοιχα πρωταθλήματα. Δίπλα στο χώρο λειτουργεί bar και περιμετρικά του χώρου οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αναπαυτικά όλη τη δράση εντός των γηπέδων. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες παρέχοντας πλήρη ασφάλεια και ανενόχλητη δράση!
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του KBV λειτουργεί παράλληλα ακαδημία ενηλίκων και μικρών παιδιών. Άλλωστε όραμα των ιθυνόντων του Kalamata Beach Volley είναι η προώθηση και διάδοση του υγιούς αθλητισμού στο ευρύ κοινό και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους. Η άσκηση είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, για να βελτιώσει την υγεία του και την ποιότητα ζωής του…

Με αυτά τα μοναδικά στοιχεία και μεγάλη εμπειρία στο χώρο, οι κ. Ξενάκης και Κουλιέρης διαφημίζουν το KBV και κατά συνέπεια την πόλη μας ως ιδανικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό αναψυχής αναδεικνύουν μέσα από τη συμμετοχή τους στη Πανελλήνια Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia" στη Θεσσαλονίκη (μαζί την "Alterna"), το Kalamata Beach Volley Beach Volley/Tennis & Beach Bar.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου