Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (17:00), ΣΤΟ Κ.Δ.Γ. «ΤΕΝΤΑ»

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. διοργανώνει το
1ο All Star Game της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ στην ανάπτυξη και προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο και θεωρώντας το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., διοργανώνει το 1ο ALL STAR GAME, της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο «Τέντα» Καλαμάτας.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός και θα αποτελέσει μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ.
Στα πλαίσια του ALL-Star Game θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.
Σας γνωρίζουμε ότι η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: SmallForward – Θέση 4: PowerForward – Θέση 5: Center), για τους 24 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο AllStar ομάδες.
Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 10η αγωνιστική.
Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (HeadCoach και AssistantCoach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών θα ξεκινήσει στις 19/12/2016, ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί στις 25/01/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου