Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Κέφι και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Ευκλή


ΜΠΟΛΙΚΟ κέφι και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα τμήματα πεζοπορίας, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας του Συλλόγου Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας (Σ.Π.Ο.Κ.) Ευκλής, την Πέμπτη που μας πέρασε στο καφε-bar: The Caffeine Lab / «Εργαστήριο Καφεΐνης».

Τα μέλη του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής, οι παίκτες μπάσκετ, οι ποδηλάτες και οι πεζοπόροι, άφησαν τα γήπεδα, τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις πεζοπορικές εξορμήσεις για λίγο και διασκέδασαν μέχρι αργά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ακούγοντας τον DJ Νασος Παπατζιμοπουλος, που τους ταξίδεψε μουσικά όπως αυτός μόνο ξέρει!
Από την διοίκηση το παρόν έδωσαν στο πάρτι ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Κουτρούλης, η α' αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων, Ελένη Οικονομοπούλου, ο γεν γραμματέας, Μιχαήλ Στακιάς, ο ταμίας, Γεώργιος Γκιουλέας, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Ηλίας Στακιάς και οι έφοροι των τμημάτων Παναγιώτης Βεργετόπουλος (ποδηλασίας), Χρήστος Λυμπερόπουλος (μπάσκετ και υπεύθυνος Ομοσπονδιών) και Ανάργυρος Βλάχος (πεζοπορίας).

«Ευχόμαστε σ' όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και πολλές-πολλές δράσεις!»

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Απόρων-Ανιάτων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου θα επισκεφτούν στις 26 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, το Ίδρυμα Απόρων Ανιάτων ''Η Στέγη της Εκκλησίας'' στα Γιαννιτσάνικα, προκειμένου να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να μοιράσουμε γλυκίσματα (μελομακάρονα και τσουρέκια) στους πάσχοντες συμπολίτες μας.
«Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να συμμετέχουν σ' αυτή την δράση και να δείξουμε για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου μας» αναφέρει στο κάλεσμά της η α΄ αντιπρόεδρος και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Ελένη Οικονομοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου