Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ Ν.Ο.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Μεγάλο «στοίχημα» της χρόνιας
το πρωτάθλημα Κορασίδων Ε.Σ.ΠΕ.Π.

● ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ: «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ!»● ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΓΙΟΡΤΕΣ με χαμόγελα φέτος στον Ν.Ο.Κ «Ποσειδών» και ειδικά στο τμήμα πετοσφαίρισης, με τα τμήματά του να ξεχωρίζουν για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση που παρουσιάζουν, χάρη βεβαίως στην ποιοτική δουλειά που γίνεται τόσο σε επίπεδο προπονητικό όσο και διοικητικό.
Τα αποτελέσματα με τα οποία ολοκληρώνει τη φετινή αγωνιστική χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ η ομάδα του Ν.Ο. Καλαμάτας τόσο στις Κορασίδες όσο και στις Γυναίκες, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.
Ειδικότερα στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κορασίδες του ΝΟΚ κέρδισαν στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Ακρίτας με σκορ 3-1 συμπληρώνοντας έτσι 3 στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 7 Ιανουαρίου, οπότε θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Δίωνα στην Κυπαρισσία, με στόχο βεβαίως ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Δυο νίκες και δυο ήττες
ο απολογισμός των γυναικών
Στις Γυναίκες τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, απόρροια δυο άτυχων παιχνιδιών με Σπαρτιατικό (3-1 σετ) και Ν.Ο.Π. (3-2 σετ) και μια νίκη επί της ομάδας Διων (3-0 σετ). Η ομάδα του Γιάννη Σκαρτσίλη έχει πετύχει σε τέσσερις αγώνες δυο νίκες και δυο ήττες μια εκ των οποίων δεν ήταν μες στο πρόγραμμα! «Η ήττα από την Πύλο ήταν απροσδόκητη. Βεβαίως ήταν κι άλλοι παράγοντες, όπως και μια κακή διαιτησία», σχολίασε σχετικά ο κόουτς Γιάννης Σκαρτσίλης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως φέτος η ομάδα του είναι μέσα στους στόχους που είχε θέσει εξ αρχής. «Σε όλους τους στόχους είμαστε μέσα!» και συνέχισε: «Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας είναι πως σε όλα τα πρωταθλήματα κατεβαίνουμε με «μικρές» (σ.σ. κορασίδες και κάποιες παγκορασίδες).

Οι Κορασίδες το φετινό «στοίχημα»
Ο βασικότερος στόχος της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα Κορασίδων. Εκεί έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος και τα αποτελέσματα έως τώρα αποδεικνύουν στην πράξη αυτό που δηλώνει δημόσια και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, πως φέτος έχει στηθεί «η καλύτερη ομάδα της τριετίας!»
«Στόχος μας το πρωτάθλημα των κορασίδων. Είμαστε αήττητοι, ένα σετ η μοναδική μας απώλεια, Όμως όλα θα φανούν μετά τον Μάρτιο, στα νοκ άουτ χιαστί  παιχνίδια μεταξύ των πρώτων και δεύτερων με φόντο τους «4» της Περιφέρειας Πελοποννήσου…»
»Με δεδομένο αυτό, αλλά και την μέχρι στιγμής εικόνα μας σίγουρα στον όμιλο μας θα περάσουμε πρώτοι. Έχουμε στήσει άλλωστε την καλύτερη ομάδα της τριετίας…»
Το τεχνικό δίδυμο των Γιάννη Σκαρτσίλη και Δημήτρη Καθάρειου τόσο το τριήμερο των γιορτών των Χριστουγέννων όσο και το τριήμερο των πρωτοχρονιάς, αφήνει ελεύθερες τις αθλήτριές τους επιστρέφοντας το νέο έτος για να πιάσουν ξανά δουλειά, ελπίζοντας το νέο έτος να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Και τμήμα βόλεϊ στην
Ακαδημία του ΝΟΚ
Ένα βήμα παραπάνω έχουν κάνει φέτος στον ΝΟΚ, και μετά από τρία χρόνια ιδιαίτερα καρποφόρας συνεργασίας με το τεχνικό τιμ, πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν και τμήμα αγοριών!
Ήδη μάλιστα η ομάδα αριθμεί 10 παιδιά και έχει δηλώσει συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ, όπου έχοντας λάβει δυο αναβολές στα πρώτα ματς αρχές Ιανουαρίου πιάνει «δουλειά».
Προπονήσεις της Ακαδημίας κοριτσιών – αγοριών πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες λειτουργίας της, κάθε Σάββατο και Κυριακή (13:00 -14:15) στο Κλειστό Παραλίας (Στάδιο)
Για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με τα τμήματα βόλεϊ των ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους προπονητές Ιωάννη Σκαρτσίλη (6945 977893), Δημήτρη Καθάρειο (6944 304650) και Χρήστο Διακουμέα (6945 574761).
Πληροφορίες δίδονται επίσης (καθημερινά 16:00 - 20:00) στο γραφείο Ν.Ο.Κ. και στο τηλέφωνο 27210 22367.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου