Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»


Δεν προλαβαίνει τον



Σπόρτιγκ ο Λυκούδης

 
Λιγοστεύουν σιγά σιγά τα προβλήματα για την «Καλαμάτα ’80», καθώς ο Δημήτρης Αβδάλας είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Αλέξανδρο Λυκούδη να μπαίνει στις προπονήσεις, αν και δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Σπόρτιγκ.
Ο νεαρός γκαρντ αναμένεται να δώσει λύσεις στην ήδη ταλαιπωρημένη θέση «1» και «2», καθώς ο Βασίλης Φωτεινάκης στα περισσότερα ματς δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και σε αυτό της Κυριακής. Ο φόργουορντ Κώστας Κοντόπουλος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα αγωνιστεί κανονικά.
Από κει και πέρα, από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι τρεις «μικροί», Κώστας Κατσούλης, Γιώργος Μαυροειδής και Γιώργος Πολίτης, λόγω εκδρομής με το σχολείο, όμως, δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το ματς της Κυριακής.
Η «Κ80» στο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στον Σπόρτιγκ είχε επικρατήσει εντός έδρας με 78-62, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις έναν βαθμό! Οι «λύκοι» βρίσκονται ακριβώς πάνω στην επικίνδυνη ζώνη και μια νίκη θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου