Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Στ. Αναστασόπουλου



ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΛΟΥΗ ΤΣΑΤΟΥΜΑ


Τα θερμά του συγχαρητήρια στον συντοπίτη του και πρωταθλητή του στίβου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, Λούη Τσάτουμα, απέστειλε με επιστολή του ο δήμαρχος Μεσσήνης μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε ο Τσάτουμας στο Άλμα σε Μήκος την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Μεσσήνιος άλτης του Μήκους αναδείχθηκε νικητής με 8.23 μ. βελτιώνοντας κατά δύο εκατοστά το ρεκόρ που είχε από το 2011 στην Παιανία.
«Συγχαίρουμε τον αθλητή μας Λούη Τσάτουμα, ο οποίος πραγματοποίησε μια μεγάλη επίδοση και νέο ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Πετυχαίνοντας 8,23 μ. στο άλμα εις μήκος βελτίωσε κατά δύο εκατοστά το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε. Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία ενόψει του και του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που θα γίνει τον Μάρτιο στην Πολωνία.», φανερά υπερήφανος δηλώνει ο δήμαρχος Μεσσήνης.
«Είχα χρόνια να πετυχαίνω τόσο υψηλές επιδόσεις συνεχόμενα. Αισθάνομαι καλά και αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι να κάνω προπόνηση. Με τον προπονητή μου θα δούμε αν θα κάνω άλλο αγώνα πριν από το Παγκόσμιο», είπε ο Μεσσήνιος άλτης.
Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, με τον Λούη Τσάτουμα να βρίσκεται πίσω από τα 8.30μ. του Ρώσου Αλεκσάντρ Μενκοβ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου