Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Προπονήσεις στην Πάτρα ο Φρίξος Κωτσάκης



ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ


Συνεχίζονται αύριο στην Πάτρα οι εβδομαδιαίες προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ Εφήβων, όπου στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών το παρόν θα δώσει (ώρα 8μ.μ.) και ο Καλαματιανός αθλητής, Φρίξος Κωτσάκης.
Πρόσφατα ο 15χρονος αθλητής της «Καλαμάτα ’80» επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το νόμο μας στην Εθνική ομάδα Εφήβων, μια σπουδαία διάκριση τόσο για τον ίδιο όσο και την μεσσηνιακή πετοσφαίριση, οι κόποι της οποίας αποδίδουν καρπούς και σιγά σιγά βγαίνει από το …παρασκήνιο!
Άλλωστε, νέα παιδιά όπως ο Φρίξος Κωτσάκης μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον, αλλά και το έναυσμα για μια νέα εποχή στο βόλεϊ στη περιοχή μας που διένυε μια περίοδο άνευ αναγνώρισης και ανάπτυξης.
● Για την προπόνηση-φιλικό στην Πάτρα, υπό την καθοδήγηση του Άρη Αγγελόπουλου, καλούνται οι κάτωθι αθλητές: Δημοσθένης Λινάρδος (Θησέας Πατρών), Λευτέρης Στούπης, Ευρυβιάδης Μικρώνης (Παναχαϊκή Γ.Ε), Νίκος Πηλιοκατέρος, Ιάσονας Κανέλος (Α.Ο. Πρεβέζης), Γιώργος Κανελλόπουλος, Λευτέρης Δρακόπουλος, Μιλτιάδης Τσαρκάτογλου, Ανδρέας Κάβουρας (Ε.Α. Πατρών), Γιώργος Παναγόπουλος (Ολυμπιάδα Πατρών).
● Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το πρόγραμμα των προπονήσεων των επίλεκτων εφήβων και παίδων που ανακοινώθηκε χθες από την Ομοσπονδία, μια προπόνηση θα γίνει αύριο (7.30 με 9.30 μ.μ.) στο Νέο Κλειστό Παλλήνης (στην Κάντζα). Εκεί ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Αλέξανδρο Τουρνάκη, Κυριάκο Σπυριούνη (Μίλων), Γιάννη Χαλκούση, Ιάσων Τρανό, Παναγιώτη Αρμόνη (Κολλέγιο Αθηνών), Νίκο Μελλέ, Μάρκο Γαλιωτό (Ολυμπιακός), Άγγελο Μανδηλάρη (Χαλκίδα), Βασίλη Κωστόπουλο (Πανερυθραϊκός), Κωνσταντίνο Δημητούλη (Πανελλήνιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου