Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Η …ιστιοπλοϊκή κορυφή της Πελοποννήσου ανήκει στο «Blue Line» του «Αιόλου»!



ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ 10η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ



Στην κορυφή της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκε για 10η χρονιά από το 2003 έως σήμερα το σκάφος «Blue Line» του Ν.Α.Σ.Κ. «Αίολος», το οποίο ολοκλήρωσε το 2013 αήττητο.
Η βράβευση του σκάφους έγινε στο πλαίσιο της απονομής βραβείων στις καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της χώρας μας  που κατάφεραν να είναι πρώτες στην ετήσια κατάταξη (Ranking List) της περιφέρειας τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το περασμένο Σάββατο.
Το «Blue Line» κατάφερε κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στα χρονικά της ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, δηλαδή τα 10 συνεχή έτη στην κορυφή.
Επίσης, για την Περιφέρεια Πελοποννήσουν βραβεύθηκαν στις κατηγορίες ORCclub τα σκάφη Hibiscus (Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ») και SOFIA K. (ΙΟΝΕ) για τη 1η και 2η θέση αντίστοιχα.
Το πλήρωμα της ομάδας «Blue Line» για τους αγώνες της σεζόν 2013 αποτελούνταν από τους:
● Τον κυβερνήτη και εκπαιδευτή του «Αίολου», Γιώργο Δρακόπουλο, τους μαθητές των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Συλλόγου Καλαματας Βαγγέλη Ανδριανόπουλο, Ιωάννα Σιψά, Γιώργο Βλαχόπουλο, Ντίνο Χρυσομάλλη, Γιάννη Παπαδημητρόπουλο, Άγγελο Παπανικολάου, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, Παναγιώτη Κουμουνδούρο, Γιώργο Λιναρδάκη, Γιάννη Κοντόπουλο, Γιάννη Κούβελο και Γιάννη Καλκούνη. 
 
Τι είναι το
Ranking List
Το Ranking List έχει ως σκοπό να αναδεικνύει της καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας όχι μόνο μέσα από τις νίκες τους στην αγωνιστική τους δράση αλλά και από τη δραστηριότητά τους σε συνδυασμό με τις επιδόσεις στα μεγάλα ιστιοπλοϊκά event της Ελλάδας, δεδομένου ότι πέρα από τις υψηλές επιδόσεις οι μεγάλες ομάδες χρειάζεται να έχουν και ιδιαίτερα υψηλό οργανωτικό επίπεδο.
Το σκάφος «Blue Line» του «Αιόλου» πρωτοπόρησε σε όλα τα παραπάνω και δίκαια κατέκτησε για ακόμα μια φορά την κορυφή στην κατηγορία ORC International!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου