Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Double στα μονά και διπλά ανδρών από τον Βασίλη Πολυχρονόπουλο!



ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ 1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2014 ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Το double έκανε ο Βασίλης Πολυχρονόπουλος στο 1ο Εσωτερικό Τουρνουά 2014 του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, επικρατώντας στους τελικούς στα μονά και διπλά ανδρών!
Λόγω των ενοχλήσεων που ένοιωθε από νωρίς στον αστράγαλό του ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος δεν μπόρεσε να μπει καλά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η αντίστασή του στο 2ο σετ, να μην είναι αρκετή!
Έτσι ο Πολυχρονόπουλος πήρε το ματς με 6-0 6-3, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα τον Μπαρνασά στα ημιτελικά!
Νίκη με ανατροπή στα διπλά για τους Πολυχρονόπουλο και Μανιατάκη, οι  οποίοι κέρδισαν τους Κουνάδη και Μουτσούλα με 3-6 6-2 και 10-4! Οι Σύλβια Φωτεινάκη και Άγκνες Μάλαμα ήταν οι νικήτριες στα διπλά των γυναικών, ενώ η Ελένη Παντελίδου δεν επέτρεψε στην Φωτεινάκη να διπλασιάσει τα τρόπαια, επικρατώντας στον τελικό στα μονά γυναικών με 7-5 6-4, παρότι μάλιστα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-5 στο πρώτο σετ.
Αήττητη η Ιουλία Μιχαλοπούλου στο round robin consolation, την ώρα που στα Consolation, όντας δυνατός στο σερβίς, ο Μάνος Ξενάκης πίεσε δυνατά και προπαντός αποτελεσματικά τον Αλεξανδρόπουλο, κερδίζοντας με 6-1 6-2.
Στις απονομές παραβρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ., Βαχίντ Χαλίλι, καθώς και όλη η προπονητική ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, προκειμένου να βραβεύσουν τους μεγάλους νικητές του Τουρνουά, οι οποίοι έλαβαν παστέλια (ευγενική χορηγία του Δημήτρη Λάμπου, της Καλαματιανής εταιρείας «Αφοί Λάμπου»).
Τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις σπουδαίες επιδόσεις και νίκες τους συνεχάρη και ο πρώην πρόεδρος του Ομίλου, Γεράσιμος Κουνάδης και παράλληλα τους ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τους, καθώς επίσης την προπονητική ομάδα για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου