Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αγωνιστική δράση και προοπτική συνεργασίας με το Κολλέγιο Αθηνών

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 
Πλούσια ήταν η αγωνιστική δράση για τους αθλητές του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού την προηγούμενη εβδομάδα.
Τρείς από αυτούς, οι Καλογερόπουλος Γιάννης, Καλογερόπουλος Γιώργος και Τριανταφυλλόπουλος Κωνσταντίνος, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων. Στο αγώνισμα των 4000 μέτρων οι αθλητές του Μεσσηνιακού κατέκτησαν στο ομαδικό την 10η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, ο Γιάννης Καλογερόπουλος κατετάγη 36ος, ο Γιώργος Καλογερόπουλος 59ος και ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος 74ος.
Λίγες ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου σε επίπεδο νομού. Τα αγωνίσματα ήταν 2000 μέτρα κοριτσιών Γυμνασίου, 3000 μέτρα αγοριών Γυμνασίων και κοριτσιών Λυκείου και 4000 μέτρα αγοριών Λυκείου. Και στα τέσσερα αγωνίσματα αθλητές του Μεσσηνιακού κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα η Δήμητρα Δημητροπούλου και ο Δημήτρης Μποσίνης στα Γυμνάσια, η Δήμητρα Καλογεροπούλου και ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος στα Λύκεια. Στους σχολικούς αγώνες συμμετείχαν επίσης οι Αργυροπούλου Αθανασία, Γρουσουζάκου Μαρία, Μακλέοντ Δήμητρα, Μαρκάκη Μαρία, Παναγιωτοπούλου Μαρία, Χαρλέπα Ελπίδα, Βασιλογιαννακοπούλου Σταυρούλα, Μπούνα Μαρία,
Καλογερόπουλος Γιώργος, Γαιτάνης Γιώργος και Κούσκουλας Γιώργος.


Αναβλήθηκε η αγωνιστική
ημερίδα της 1ης Μαρτίου
Η προγραμματισμένη αγωνιστική ημερίδα του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού (1η Μαρτίου) αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Στην αγωνιστική αυτή εκδήλωση επρόκειτο να συμμετέχει και το Κολλέγιο Αθηνών. Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κολλεγίου υποδέχτηκε στο Elite City Resort ο έφορος του τμήματος κύριος Πέτρος Παπαδόπουλος. Οι εκλεκτοί φίλοι επισκέφτηκαν την Έκθεση των Ολυμπιακών Ενθυμημάτων που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Elite αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού και το Κολλέγιο Αθηνών ανταποκρίθηκαν θετικά στο πλαίσιο μιας ευρύτερης μελλοντικής συνεργασίας που αποβλέπει στην πραγματοποίηση/ διοργάνωση κοινών δράσεων.

Η αποκριάτικη εκδήλωση
στο Elite City Resort
Άλλη μια επιτυχημένη δραστηριότητα με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, διοργανώθηκε από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στο Elite City Resort την περασμένη Κυριακή. Το καθιερωμένο πάρτι των μεταμφιεσμένων, όμοια με την περσινή περίοδο, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους για χορό και διασκέδαση. Ήταν μια ευχάριστη νότα στη καθημερινότητα την οποία είχαμε ανάγκη όλοι μας στους ιδιαίτερους καιρούς που διανύουμε.
Εκτός της Ακαδημίας του Μεσσηνιακού, στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθησαν μεταμφιεσμένοι από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κέλλυ Μακροπούλου και από το Τμήμα Βόλεϊ του Ακρίτα Καλαμάτας. Τεράστια συνεισφορά στην γιορτή είχε το ηλεκτρονικό περιοδικό LIKEKALAMATA (http://www.likekalamata.gr/), το οποίο τυγχάνει τεράστιας εκτίμησης στο ζήτημα της πολύπλευρης ενημέρωσης από τους χρήστες του διαδικτύου. Το LIKEKALAMATA συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και γιόρτασε την αποκριά με τα παιδιά, προσφέροντας σε αυτά περισσότερα από 40 δώρα τα οποία διανεμήθηκαν μέσω κλήρωσης.
Σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση το Τμήμα Στίβου διευρύνει την ατζέντα των δραστηριοτήτων του κρατώντας τους αθλητές σε μια φάση διαρκούς εγρήγορσης. Με τον ερχομό της άνοιξης, οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν επιβάλλουν ουσιαστικά την διοργάνωση δραστηριοτήτων αθλητικής/ αγωνιστικής χροιάς.
Το 2014 ξεκίνησε περισσότερο εντυπωσιακά απ’ ότι έφυγε το 2013…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου