Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΜΕ ΝΙΚΗ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Εύκολη νίκη με 2-0 επί του
υποβιβασμένου Πανναυπλιακού!

ΕΥΚΟΛΗ νίκη με 2-0 πήρε χθες η «μελανόλευκη» επί του Πανναυπλιακού, που εδώ και καιρό έχει βρεθεί εκτός στόχων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε ένα χλιαρό ματς παρουσία 120-150 φιλάθλων της καλαματιανής ομάδας, οι παίκτες του Μίλτου Γκόφα κέρδισαν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα χάρη στα δυο γκολ –καρμπόν, που πέτυχε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Καραχάλιου.

Στα δυο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και δεδομένου πως πλέον η ομάδα βρέθηκε εκτός στόχων, ο Μίλτος Γκόφας πήρε την απόφαση να δώσει χρόνο σε νεαρά παιδιά που προπονούνται με την ομάδα φέτος και στο πλαίσιο αυτό, χθες την ευκαιρία αυτή είχαν δυο παίκτες. Συγκεκριμένα, την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα είχε χθες ο Κωνσταντακόπουλος που αντικατέστησε στο 60ο λεπτό τον Ριγανά κάτω από τα δοκάρια της «μελανόλευκης» όπως και ο νεαρός Κουρούπης, που αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Καραχάλιο στο 70λεπτο. Πρωτοεμφανίστηκε επίσης ο Νίκος Βασιλόπουλος ενώ μια ακόμη ευκαιρία πήρε και ο Βασίλης Κακαλής. Φουλ 90λεπτο αγωνίστηκε ο Ηλίας Κουντάνης.

Φάσεις - Γκολ

3΄ σουτ του Ζαχαρόπουλου έξω από την περιοχή πέρασε άουτ
14΄ σέντρα του Ηλιόπουλου με τον Κομνηνό παραλίγο να κάνει το λάθος, όταν σε κεφαλιά του η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ
25΄ το σουτ του Αθανασόπουλο έδιωξε σε κόρνερ ο Σ. Γκολέμης
30΄ άουτ πέρασε το σουτ του Καρέλη
43΄ το 1-0 για την «Καλαμάτα» πέτυχε ο Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Καραχάλιου
48΄κόρνερ Καραχάλιου έπιασε στον αέρα την κεφαλιά ο Κωνσταντόπουλος για να «γράψει» το 2-0
65΄ λίγο άουτ πέρασε το φάουλ του Λιόλιου
88΄ κίτρινη κάρτα έδειξε ο ρέφερι σε Μπαιράμι και Αθανασόπουλο
● Διαιτησία: Αγγελάκος, Γκριτζέπης, Νίκα (ΣΔΠ Αρκαδίας).
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Ριγανάς (60΄ Κωνσταντακόπουλος), Λιόλιος, Σοφός, Κωνσταντόπουλος, Καντούτσης, Καραχάλιος (79΄ Κακαλής), Κουντάνης, Ζαχαρόπουλος, Μπελεβέτης (71΄ Βασιλόπουλος), Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος,
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Μπαϊράμι, Κάπλατζης, Κομνηνός (57΄ Φλεβάρης), Ευθυμίου, Σ. Γκολέμης, Καραμάνος, Τσουρδίνης, Μιχαλόπουλος (65΄ Κουκούλης), Δριμουράς, Καρέλης (80΄ Μπελέσης), Γκολέμης.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
● Νίκος Χορμής: Ο κόουτς του Πανναυπλιακού ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της «Καλαμάτας» και συνέχισε:» Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι προς το τέλος του β΄ γύρου πίστευα ότι θα κόψει το νήμα. Θεωρούσα ότι είναι πολύ καλή ομάδα, νόμιζα ότι θα βγει πρωταθλήτρια του ομίλου, δεν ξέρω τι συνέβη και η Ερμιόνη την προσπέρασε. Συγχαρητήρια για όλη της την πορεία, έχει δυναμική, έχει προοπτική.
Όσο για το παιχνίδι, αρχικά συνεχάρη τους παίκτες του και ακολούθως είπε: «Δεν είμαστε εύκολη λεία για κανέναν… παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας, τον εγωισμό μας, το πρεστίζ, τον Πανναυπλιακό. ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το αντιμετωπίσαμε με ανάλογη τακτική η ισορροπία ανατράπηκε στο τελευταίο του α΄ ημιχρόνου. Χάσαμε από δυο στημένες φάσεις, για άλλη μια φορά δεν είχαμε την ανάλογη συγκέντρωση!»
Ο κ. Χορμής έκλεισε ευχόμενος καλή συνέχεια στην «Καλαμάτα».
Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα του, απλά είπε πως έχουν παρθεί αποφάσεις από την διοίκηση.

Μίλτος Γκόφας: «Σίγουρα παίξαμε με μια ομάδα και παρόλο που έχει βγει εκτός στόχων εδώ και μήνες ήρθαν, έπαιξαν και φεύγουν σαν ομάδα! Τι εννοώ… Ήταν μια αποστολή με τάξη, όμορφη, παίξανε αυτό που πιστεύουν ότι μπορούν να παίξουνε παρότι χάσανε από δυο στημένες. Το παιχνίδι έτσι όπως έγινε περνά σε δεύτερη μοίρα, για μας στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι όσο πιο νωρίς, για να βγάλουμε κάποια παιδιά που προπονούνται καιρό μαζί μας και δικαιούνται κι αυτά στο τέλος της χρονιάς να έχουν συμμετοχή, καταφέραμε και τα κάναμε!
Μένει άλλο ένα παιχνίδι, ας ελπίσουμε ότι κι εκεί θα καταφέρουμε να βάλουμε κάποια παιδιά… και έτσι τελειώνει μια χρονιά που ξεκίνησε άσχημα. κάποια στιγμή πιστεύαμε όλοι μας ότι είμαστε η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη. Δεν τα καταφέραμε. Από κει και πέρα, επειδή η «Καλαμάτα» είναι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να βρει τη δύναμη, την αυτοσυγκέντρωση, η διοίκηση πάνω απ’ όλα που παίρνει τις αποφάσεις της και να κάνει μια νέα προσπάθεια. Η «Καλαμάτα» είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί το πρωτάθλημα και νομίζω ότι αργά η γρήγορα θα βρεθεί και μια νίκη!
Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που παίξανε και από τον Ηλία Κουντάνη που έπαιξε για πρώτη φορά 90 λεπτά και στο δεύτερο ίσως ήταν ο καλύτερός μας παίκτης μαζί με τα άλλα τρία παιδιά που μπήκαν για πρώτη φορά, νομίζω ότι η «Καλαμάτα» έχει 4-5 παιδιά που θα τα βρει μπροστά της… συν τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο που πλέον έχει καθιερωθεί και κάνει τη διαφορά!
Από κει και πέρα, συνεχίζουμε μέχρι την άλλη Τετάρτη και μετά βλέπουμε.» είπε και κλείνοντας ευχήθηκε στον Πανναυπλιακό τα καλύτερα.
● Ηλίας Γκολέμης (παίκτης Πανναυπλιακού): «Μπήκαμε με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά πληρώσαμε γι’ άλλη μια φορά τα στημένα! Μπορεί να χάσαμε τον αγώνα, αλλά απ’ αυτή την ομάδα κερδίσαμε εμπειρίες. Συνεχίζουμε για το τελευταίο παιχνίδι με την Ερμιονίδα.». Για την «Καλαμάτα» είπε: «Η «Καλαμάτα» δεν αξίζει να παίζει σε τέτοιες κατηγορίες, αξίζει κάτι παραπάνω!»
● Βασίλης Κακαλής (παίκτης Καλαμάτας»): «Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, που δεν είναι μια εύκολη ομάδα. Αυτό άλλωστε μας στοίχησε στον αμυντικό χώρο. Είχαμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε… Συνεχίζουμε κανονικά για το επόμενο παιχνίδι μας».
Τρεις φίλοι, πάντοτε χαμογελαστοί και στο πλευρό της Μαύρης Θύελλας"



Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου