Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80»

Προχθές στην «Τέντα» παρουσίασε
το νέο της ανοικτό γήπεδο μπάσκετ


Μέσα σε έναν πνεύμονα πρασίνου η «Καλαμάτα ’80» επιχειρεί να δημιουργήσει μια εστία αθλητισμού. Ένα «σπίτι» για κάθε αγόρια και κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του μπάσκετ από ανθρώπους που χρόνια τώρα προσφέρουν στον χώρο του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης.
Προχθές οι άνθρωποι της ομάδας παρουσίασαν το νέο της ανοικτό γήπεδο που βρίσκεται νότια του κλειστού της «Τέντας», που μέχρι πρότινος ήταν γήπεδο τένις.

Ο Δήμος Καλαμάτας αναγνωρίζοντας όπως επισήμανε κατά την σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος, την προσπάθεια των ανθρώπων του σωματείου της «Καλαμάτας ’80» να αναδείξουν την καλαθοσφαίρισης όχι μόνο ως επιλογή στον αθλητισμό αλλά και ως υγιή διέξοδο για τη νεολαία, προχώρησε στην παραχώρησή του. Σε μικρό χρονικό διάστημα, τα μέλη της «Καλαμάτας '80» κατόρθωσαν να αλλάξουν την εικόνα του γηπέδου και να δώσουν νέα πνοή σε έναν χώρο που παρέμενε για χρόνια αναξιοποίητος! Ο χώρος αυτός θα φιλοξενεί καταρχάς τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου και εφόσον προκύψει ανάγκη και την ανδρική ομάδα.

Παρουσία του προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Γιάννη Κουτραφούρη, των μελών του Δ.Σ. κ. Καρούτα, Παπουτσή, Πουλουπάτη, Βίνα Μάλαμα και το προπονητικό τιμ το οποίο αποτελούν οι κ. Αβδάλας, Παυλής, Κορογώνας και Τσιγαρίδης καθώς και των αθλητών όλων των τμημάτων καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου Θεόδωρου Σταυριανόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη  και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, η ομάδα παρουσίασε χθες το ανανεωμένο γήπεδο, στο οποίο στοχεύει να κάνει ορισμένες ακόμη παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικότητας. 


Εκεί, ο παλαιός πρόεδρος της ομάδας, Αποστόλης Τσόπελας απηύθυνε αίτημα στον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου να φτιαχτούν και τα άλλα δύο ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, που βρίσκονται στη «Τέντα» δηλώνοντας ο ίδιος πρώτος εθελοντής όπου χρειαστεί.

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής, ο Βασίλης Κονταργύρης ευχαρίστησε το Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς και ονομαστικά όλους τους επαγγελματίες που βοήθησαν στην κατασκευή του.



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου