Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-15

Πρόεδρος ο Ράλλης και
β΄ αντιπρόεδρος ο Παπακωνσταντίνου



Δίχως πολλές αλλαγές συγκροτήθηκε το νέο Σώμα του Δ.Σ. της «Καλαμάτας» μετά τις Κυριακάτικες εκλογές.
Παλιά και νέα πρόσωπα έγιναν ένα ισχυρό νέο συμβούλιο.
Ο Γιώργος Ράλλης παραμένει στον ηγετικό του ρόλο, αυτόν του προέδρου, ενώ ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του «νέου» Ηλία Παπακωνσταντίνου στο πόστο του β΄ αντιπροέδρου, ενώ ως α΄ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Παπαθεοδωρίδης.
Ο Αλκιβιάδης Καραγιάννης ορίστηκε γραμματέας και Ταμίας ο Χρήστος Λουκάς. Τέλος σε ρόλο τεχνικού διευθυντή βρίσκουμε τον Άκη Δάλλα και μέλος τον εκπρόσωπο της οικογένειας Παπασταθόπουλου, Τάκη Δεδούση.
Σύσσωμη η διοίκηση στρέφει την προσοχή της στα αγωνιστικά θέματα με πρώτο της μέλημα την εύρεση του ανθρώπου που θα τα πάρει στα χέρια του τα ποδοσφαιρικά ηνία!


Καμία απόκλιση από τον αρχικό
σχεδιασμό η Γ΄ Εθνική 2014-15
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της περιόδου 2014-15, δεν πρόκειται να υπάρξει απόκλιση στο κομμάτι του σχεδιασμού!  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, έβαλε τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν αλλά και όσων θα ανέλθουν μέσω μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 64 συλλόγους χωρισμένους σε 4 ομίλους των 16 ομάδων. Απ’ αυτές οι 42 είναι όσες παρέμειναν από το πρωτάθλημα της περσινής Γ΄ Εθνικής, 14 ομάδες είναι εκείνες που ανήλθαν μέσω των μπαράζ των πρωταθλητριών ΕΠΣ και 6 ομάδες είναι αυτές όσες υποβιβάσθηκαν από το πρωτάθλημα της Football League.

Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου (4 ομάδες)ανεβαίνει στη Β΄ Εθνική, ενώ στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ υποβιβάζονται 24 σύλλογοι (οι 6 τελευταίοι κάθε ομίλου). Από την Football League 2014-15 υποβιβάζονται 14 ομάδες, ενώ από τις ΕΠΣ μέσω μπαράζ ανέρχονται 14 σύλλογοι (το πρωτάθλημα 2015-2016 θα διεξαχθεί ξανά με 64 ομάδες, σε 4 ομίλους των 16). Όσο για την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανολογείται για το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου,  κάτι που ωστόσο θα ανακοινωθεί επίσημα εντός των ημερών μετά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου