Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Τιμά τα «γαλανόλευκα» και τον ΝΟΚ
στην Ολλανδία η Βασιλική Μπάκα



Στην Ολλανδία βρίσκεται από την Δευτέρα η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Βασιλική Μπάκα, η οποία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που ξεκινά σήμερα στην Ουτρέχτη.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε την Δευτέρα το πρωί (6 π.μ.) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας για την Ολλανδία, με ενδιάμεση στάση στην Ρώμη.
Η Μπάκα έχει προετοιμαστεί εξαιρετικά για την διοργάνωση το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι πανέτοιμη για Πανευρωπαϊκή διάκριση, κάτι για το οποίο είναι σαφώς ικανή!
Μαζί με την καλαματιανή αθλήτρια θα συμμετάσχουν οι Φώτης Μυλωνάς (Άρης Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Χρήστου (Παλαιό Φάληρο), Απόστολος Χρήστου (ΟΣΦΠ), Δημήτρης Δημητρίου (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Ευάγγελος Αϊβαλιώτης (Ολυμπιάδα Πετρούπολης), Αγγελική Μαυρατζά (Αλμπατρος Άνω Λιοσίων), Ηλέκτρα Λεμπλ (Ποσειδώνας Ιλισίων), Συρίγου Αναστασία (ΑΝΟ Αργυρούπολης) και Σαχά Ιωάννα (ΑΝΟ Γλυφάδας)
Την αποστολη θα συνοιδεύσουν ο προπονητές Νίκος Γέμελος και Μάρκος Μανταλούφας, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και ταυτόχρονα αρχηγός αποστολής, Γιώργος Κατσαρός.

Ο Ν.Ο.Κ. εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας εύχεται καλή επιτυχία στη Βασιλική καθώς και σε όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας στη δύσκολη προσπάθειά τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου