Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΟΙ «ΝΗΣΙΩΤΕΣ» ΜΕΤΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Αναλαμβάνει τον Πάμισο Μεσσήνης

ο επιχειρηματίας Δημήτρης Αντωνόπουλος!

ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ AARDCARK ΑΕ


Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών φαίνεται πως διανύει ο Πάμισος Μεσσήνης, καθώς χθες έγινε γνωστό πως ο ισχυρός επιχειρηματίας Δημήτρης Αντωνόπουλος αναμένεται να εισέλθει στο Δ.Σ. των «νησιωτών»!
Όλα τα παραπάνω θα φέρουν όπως όλα δείχνουν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της 3ης Σεπτεμβρίου.
Η ενδεχόμενη είσοδος του επιχειρηματία από την Ηλεία στο Δ.Σ. του Παμίσου (πιθανότατα και προεδρία) ισχυροποιεί τρομερά την ομάδα της Μεσσήνης οικονομικά. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» έχουν κάνει εντυπωσιακές κινήσεις φέτος και θεωρούνται από πολλούς ως το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Βέβαια, η ενίσχυση αυτή ήρθε με μεγάλο οικονομικό κόστος, όμως η είσοδος του επιχειρηματία Γιώργου Οικονομόπουλου εξομάλυνε τα οικονομικά της ομάδας.
Η προσθήκη του Αντωνόπουλου στο ήδη ισχυροποιημένο Δ.Σ. μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες των «νησιωτών» για την επόμενη μέρα!

Το προφίλ του Δημήτρη
Αντωνόπουλου και της AardCark ΑΕ
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος αποτελεί τον ιδρυτή της εταιρίας AardVark isc που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 1991 και εν συνεχεία μετονομάστηκε τον Μάρτιο του 1996 σε AardVark ΑΕ, ονομασία που διατηρεί μέχρι και σήμερα.
Συνιδρυτής της εταιρίας ήταν και ο Ανδρέας Καλοθανάσης, ο οποίος και είναι πρόεδρος της σήμερα.  
Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και έχει φτάσει να έχει πάρα πολλά κέρδη στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, όντας πανελληνίως γνωστή για τις υπηρεσίες της.
Η εταιρία ειδικεύεται στην προώθηση και υποστήριξη προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπως επίσης και την εκπαίδευση και συντήρηση των προϊόντων πληροφορικής και επικοινωνιών που η εταιρεία προωθεί στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία δράσης της εταιρείας είναι επικεντρωμένη στον χώρο των Business Solutions και στον χώρο των Ερευνητικών και Επιχειρησιακών προγραμμάτων με βάση τα δίκτυα και τις γενικά αποδεκτές τεχνολογίες και standards.
Η εταιρεία AardVark A.E. εδρεύει σε εγκαταστάσεις 300 τ.μ. στο Χαλάνδρι.
Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση της αγοράς και με οργανωτικές δυνατότητες.
Όσον αφορά στην διάρθρωση της εταιρίας, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μαζί με την Ράνια Γαλάνη έχουν αναλάβει το τμήμα Εφαρμογών, ο Ανδρέας Καλοθανάσης το τμήμα Πωλήσεων και ο Γιώργος Νικολαΐδης το τμήμα Service.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου