Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



«Φιλικά» 1-0 την Ακαδημία

Παμίσου ο Πανθουριακός



Με τέρμα του Παπαδημητρίου από το 17ο λεπτό, ο Πανθουριακός επιβλήθηκε με 1-0 της Ακαδημίας του Παμίσου Μεσσήνης στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αγ. Νικολάου την Πέμπτη το απόγευμα.
Οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφες φάσεις, με τους «μικρούς» της Ακαδημίας να κοιτούν στα μάτια την τρομερή ομάδα του Πανθουριακού, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Οι δυο μεριές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και πρόσωπα και σίγουρα έβγαλαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Πανθουριακός μπαίνει στις επίσημες υποχρεώσεις με την Β΄ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας αύριο απέναντι στον Πάμισο Μεσσήνης, ενώ αντίθετα η Ακαδημία του Παμίσου αγωνίζεται σήμερα με το Ασπρόχωμα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ: Ξανθάκης, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Πούπουζας, Κατσιβαρδέας, Μπομπότσι, Μάρκου, Μουλαβασίλης, Καραχάλιος, Νικολόπουλος, Σαραντόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μέτα, Δαβέρος, Λένα, Καρούτζος, Κοντομανωλόπουλος, Δημητρόπουλος και Βασιλόπουλος .
Οι Δραγκιώτης Καραδήμας και Μπαλαμπάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροτραυματισμών.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Φέστας, Δουρούμης, Βιδάκης, Κουρετζής, Σεφεράσι, Τσώνης, Ανδρεάδης, Χόλμπαν, Παπαδημητρίου, Γ. Μουλιάτος. Αγωνίστηκαν και οι Δασκαλάκης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργαντάς, Νιάρχος, Αναστασόπουλος, Ν. Μουλιάτος, Βουγιουκλής και Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου