Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΚΥΖΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80»

Έφτασε η ώρα του μονταρίσματος!



Μετά από πολύ τρέξιμο και βελτίωση της φυσικής κατάστασης, έφτασε η ώρα του μονταρίσματος!
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά φέτος, ως προπονητής πια, την ομάδα της «Καλαμάτας ’80». Η ώρα των φιλικών έφτασε και μέσα απ’ αυτά βασικός στόχος είναι το μοντάρισμα της ομάδας που φέτος έχει στο ρόστερ της και δυο νέα πρόσωπα, τον Βαγγέλη Ντάκουρη και τον Ηλιά Καρρά που κι αυτοί θα κληθούν να βάλουν το «χεράκι» τους τη χρονιά που έρχεται στην επίτευξη των στόχων των «λύκων» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών.
Η «Καλαμάτα ’80» θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Νέα Πέραμο για τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί με τον τοπικό Κύζικο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες έχουν διασταυρώσει και στο παρελθόν τα ξίφη τους στο θεσμό του κυπέλλου, πέρυσι στην Καλαμάτα με τον Κύζικο να κερδίζει με 3-1 σετ.
Φέτος οι βλέψεις του Κύζικου (μετέχει στον Α όμιλο της Α2 Εθνικής) είναι ξεκάθαρες …Στόχος η άνοδος στην Α1 Κατηγορία.
Το γεγονός αυτό κάνει σαφές πως τα φιλικά ματς που έχουν προγραμματιστεί θα είναι πολύ δυνατά και χρήσιμα για την απόρροια συμπερασμάτων για τον κόουτς κ. Δημητρακόπουλο, στον οποίο θα δοθεί η ευκαιρία να δει στην «πράξη» τα στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας!
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 7 μ.μ. και ο δεύτερος την Κυριακή στις 3 μ.μ.
Η αποστολή της «Καλαμάτας ’80» θα αναχωρήσει με λεωφορείο το πρωί του Σαββάτου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής της Νέας Περάμου.


Συνεχίζονται οι εγγραφές
στις ακαδημίες «Πάμε Βόλεϊ»
Συνεχίζονται κι αυτό το Σαββατοκύριακο οι εγγραφές των ακαδημιών «Πάμε Βόλεϊ» στο κλειστό γήπεδο της παραλίας κατά τις ώρες 11:30-13:30! Εκεί οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν τους μικρούς επίδοξους αυριανούς πρωταθλητές της πετοσφαίρισης να εγγραφούν στα τμήματά των ακαδημιών και να μάθουν τα μυστικά ενός εκ των συναρπαστικότερων ομαδικών αθλημάτων!
Το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο κι αυτό όπως είναι φυσικό έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους της «Καλαμάτα ’80» οι οποίοι σπεύδουν να καλέσουν όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των προσπαθειών τους για την καλύτερη δυνατή εκμάθηση και άθληση των παιδιών που μετέχουν στις ακαδημίες, προτρέποντας γονείς και παιδιά σε μια πιο άμεση και αποδοτικότερη συνεργασία: «Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για άλλη μια χρονιά. Αυτό μας τιμά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα παρακαλούσαμε τους γονείς και τα παιδιά εάν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα, παράπονο, ενδοιασμό να μας ενημερώνουν έτσι ώστε να γινόμαστε και εμείς καλύτεροι»
Ήδη έγινε ο πρώτος διαχωρισμός των τμημάτων έτσι ώστε να γίνουν πιο μικρά σε αριθμό και να προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αθληθούν σωστά και να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ και παράλληλα να διασκεδάσουν.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου