Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΗ

Επισκέπτεται τους Τοξότες Καλαμάτας
ο Ομοσπονδιακός Απόστολος Νάνος!



Τους Τοξότες Καλαμάτας θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 9.30 το πρωί ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας, Απόστολος Νάνος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα γίνουν ρυθμίσεις, θα υπάρξει μέτρηση όλων των αθλητών του Ολυμπιακού Τόξου, ενώ θα γίνουν και προτάσεις από τον κ. Νάνο για βελτίωση των αθλητών στους τομείς που χρειάζεται.
Οι Τοξότες έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ με το πρώτο να προπονείται μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή το πρωί στις 10 και το δεύτερο στις 5 το απόγευμα.

Επίδειξη στο Elite
με τους Ολυμπιονίκες

Το περασμένο Σάββατο οι Τοξότες Καλαμάτας συμμετείχαν στην επίδειξη της Ολυμπιονίκη στην Τοξοβολία, Φωτεινής Βαβάτση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια από την Ολυμπιάδα της Αθήνας. Οι αθλητές του καλαματιανού συλλόγου συνεργάστηκαν με την κ. Βαβάτση στις εγκαταστάσεις του Elite και παρουσίασαν το άθλημα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά παιδιά για να γνωρίσουν το άθλημα της Τοξοβολίας, κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό για τις προσπάθειες που κάνουν οι Τοξότες Καλαμάτας όσον αφορά στην προβολή του αθλήματος στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου